ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρώσος αθλητής της άρσης βαρών έσπασε και τα δύο γόνατά του – Προσπάθησε να σηκώσει 400 κιλά (βίντεο)

Ρώσος αθλητής της άρσης βαρών έσπασε και τα δύο γόνατά του – Προσπάθησε να σηκώσει 400 κιλά (βίντεο)

Ένας Ρώσος αθλητής της άρσης βαρών έσπασε και τα δύο γόνατά του στην προσπάθειά του να σηκώσει 400 κιλά.

Ο Αλεξάντερ Σεντίκ τραυματίστηκε σοβαρά ενώ αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών στο Ντολγκοπράντνι, που βρίσκεται στην περιοχή της Μόσχας, ανέφερε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Ομοσπονδία στο Facebook, ο αθλητής της άρσης βαρών φαίνεται να προσπαθεί να σηκώσει την μπάρα των 400 κιλών, όταν καταρρέει υπό το βάρος της, πέφτοντας στα γόνατά του, με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Θα πρέπει να δύο μήνες να παραμείνει κλινήρης

Ο Σεντίκ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που διήρκησε 6 ώρες, ανέφερε το πρακτορείο. «Ο γιατρός είπε ότι συναρμολόγησαν καλά το γόνατό μου και έγιναν διπλά ράμματα. Η γυναίκα μου έγραψε επίσης, πως η μηνίσκος μου σκίστηκε και οι τένοντες πετάχτηκαν. Αλλά τα έχουν ήδη ράψει όλα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, ο αθλητής της άρσης βαρών πρόσθεσε: «Όλα πονάνε, αλλά συνεχίζουμε. Ποια είναι η πρόγνωση; Θα πρέπει να είμαι ξαπλωμένος για δύο μήνες. Ούτε καν να κινώ τα πόδια μου. Μετά θα πρέπει να μάθω να ξαναπερπατάω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.