ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ.Τσιτσιπάς: «Αφοσιώθηκα στο παιχνίδι μου και με σκληρή δουλειά έφτασα στον τελικό»

Σ.Τσιτσιπάς: «Αφοσιώθηκα στο παιχνίδι μου και με σκληρή δουλειά έφτασα στον τελικό»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ήταν εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετος, μετά τη νίκη του επί του Κριστιάν Γκαρίν η οποία, του χάρισε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (13:00) στο Αμβούργο κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Έλληνας τενίστας αποθεώθηκε ξανά από τους θεατές στο Αμβούργο και σημείωσε μεταξύ άλλων: «Μου είχε πει ο αδελφός μου που είχε παίξει στο Αμβούργο πως είναι πολύ ωραία αλλά μάλλον είναι καλύτερα απ’ ότι μου τα είπε. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας.

Νομίζω καθοριστικό ήταν το μπρέικ στο 3ο σετ. Αφοσιώθηκα στο παιχνίδι μου και με σκληρή δουλειά έφτασα στον τελικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σ’ αυτή την όμορφη πόλη, που έχω την υποστήριξη σας και θέλω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό και να είμαι ο καλύτερος στο τουρνουά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε και για τον ρόλο του πατέρα του και προπονητή του Απόστολου στην πορεία του σημειώνοντας πως στη Ρώμη για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια ήταν μόνος του και ένιωθε σαν χαμένος ενώ τον χαρακτήρισε «συγκυβερνήτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.