Roland Garros: «Υγιεινός περίπατος» για τον Σ.Τσιτσιπά απέναντι στον Π.Κουέβας

Roland Garros: «Υγιεινός περίπατος» για τον Σ.Τσιτσιπά απέναντι στον Π.Κουέβας

Χωρίς να χρειαστεί να πιάσει ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα απόδοσης ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Πάμπλο Κουέβας με 3-0 σετ (6-1, 6-4, 6-2) και προκρίθηκε στους “32” του Roland Garros.

Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο6 του κόσμου μετά από το “μάθημα” στο 1ο παιχνίδι του στο Παρίσι επικράτησε στον 2ο γύρο με 6-1, 6-4, 6-2 του Ουρουγουανού Πάμπλο Κουέβας (Νο60) και είναι στους “32” στο Παρίσι.

Αυτό ήταν το 30ο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά σε Grand Slam και η νίκη του η 6η στο Roland Garros (ισοφάρισε το 6-3 του Australian Open).

Ιδανικό ξεκίνημα!

Στο 1ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μπρέικ θα φτάσει στο 2-0.

Με 2ο μπρέικ θα κάνει στο 4-0 και θα κλείσει το σετ στο 6-1 σε 23′. Οι πόντοι είναι 25-9 και τα αβίαστα λάθη είναι 4-8.

Σταθερά καλός!

Ο Έλληνας τενίστας θα ξεκινήσει με μπρέικ (1-0) στο 2ο σετ και θα φτάσει στο 2-0 σε 29 λεπτά αγώνα! Ο Πάμπλο Κουέβας θα μειώσει σε 3-2 και με μπρέικ θα ισοφαρίσει σε 3-3.

Μετά από 3 χαμένες ευκαιρίες θα φτάσει σε μπρέικ στο 7ο γκέιμ (4-3) και εύκολα στο 5-3. Στο 9ο γκέιμ ο Κουέβας θα σβήσει 4 ματς πόιντ για να μειώσει σε 5-4 και θα κλείσει το σετ στο σερβίς του (6-4) συνολικά σε 1.01′.

Απλά ασταμάτητος!

Μπρέικ και στο 1ο γκέιμ του 3ου σετ για τον Στέφανο Τσιτσιπά και νέο μπρέικ για το 3-0! Ο Κουέβας θα μειώσει σε 4-1 αλλά ο Τσιτσιπάς θα φτάσει στο 5-1 με το σερβίς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά θα κλείσει το σετ στο 6-2 και θα επικρατήσει με 3-0 σετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.