ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρολάν Γκαρός: Στον τελικό ο Ρ.Ναδάλ – Κέρδισε (3-0 σετ) τον Ν.Σβάρτσμαν

Ρολάν Γκαρός: Στον τελικό ο Ρ.Ναδάλ – Κέρδισε (3-0 σετ) τον Ν.Σβάρτσμαν

Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός πέρασε ο επιβλητικός ο Ράφαελ Ναδάλ έπειτα από τη νίκη του κόντρα στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Ο Ισπανός τενίστας κέρδισε με 3-0 σετ τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και προκρίθηκε για 13η φορά στην καριέρα του στον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Ο Ναδάλ έχει το εκπληκτικό ρεκόρ 99-2 στο Γαλλικό Όπεν του Παρισιού, με μοναδικές ήττες αυτές από τους Ρόμπιν Σόντερλινγκ (2009) και Νόβακ Τζόκοβιτς (2016).

Ο Ραφαέλ Ναδάλ διατήρησε στο ακέραιο το «απόρθητο κάστρο» που έχει χτίσει στο Ρολάν Γκαρός όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά στη φάση των ημιτελικών, καθώς πέτυχε το 13/13 σε ημιτελικά Γαλλικού Όπεν παίρνοντας μια καθόλα πειστική νίκη κόντρα στον Ντιέγο Σβάρτσμαν με 3-0 σετ (6-3, 6-3, 7-6).

Ο Ράφαελ Ναδάλ πήρε τα πρώτα δύο σετ με 6-3, για να συναντήσει αντίσταση μόνο στο τελευταίο από τον αντίπαλό του. Τελικά, έστω στο τάι μπρέικ, ο Ισπανός πήρε το σετ με 7-6 καθώς δεν έδωσε ούτε έναν πόντο στον Σβάρτσμαν (7-0!) και περιμένει τον αντίπαλό του στον τελικό της Κυριακής (11/10), που θα είναι είτε ο Στέφανος Τσιτσιπάς είτε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Να σημειωθεί ότι ο Ναδάλ έκανε το 13 στα 13 σε ημιτελικούς του French Open και μεθαύριο θα παίξει για το 13ο του τρόπαιο στην «Πόλη του Φωτός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.