ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Τσιτσιπάς: Πάλεψε αλλά τελικά έχασε (3-2 σετ) από τον Ν.Τζόκοβιτς

Σ.Τσιτσιπάς: Πάλεψε αλλά τελικά έχασε (3-2 σετ) από τον Ν.Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια τεράστια προσπάθεια κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως τελικά ηττήθηκε με 3-2 σετ.

Στην 6η φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι οι δύο τους ο Τζόκοβιτς κέρδισε 4η φορά και έτσι με την πρόκριση του απόψε θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ στον μεγάλο τελικό του φετινού Ρολάν Γκαρός που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Παρίσι

Ο Σέρβος τοπ επιπέδου τενίστας ήταν σε τρομερή φόρμα απόψε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να τον κοντράρει στα δύο πρώτα σετ. Ομως στα επόμενα δύο ο Τσιτσιπάς έφερε το ματς στα ίσια με 2-2 σετ, κάνοντας την τρομερή ανατροπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος όμως ο Τζόκοβιτς έδειξε την κλάση του και νίκησε τον Ελληνα τενίστα με 3-2 σετ για να πάρει την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.