Τ.Τσιτσιπάς: Υπέστη θλάση – Μένει εκτός για δύο εβδομάδες

Τ.Τσιτσιπάς: Υπέστη θλάση – Μένει εκτός για δύο εβδομάδες

Άσχημα μαντάτα για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο Έλληνας τενίστας μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.

Ο Τσιτσιπάς κουβαλούσε τον τραυματισμό από το Αμερικανικό Όπεν, αλλά έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε χτυπημένος στο Παρίσι (αλλά και στο Αμβούργο και πιο πριν στη Ρώμη), με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Το πρόβλημά του ήταν ορατό διά γυμνού οφθαλμού στους θεατές (και τηλεθεατές) του χθεσινού ημιτελικού και μάλιστα ο Νόβακ Τζόκοβιτς του ευχήθηκε «κουράγιο» μετά τη λήξη. O Στέφανος ισοφάρισε σε 2-2 απειλώντας να ανατρέψει το αρχικό 0-2 του Σέρβου, αλλά έπαιξε κουτσαίνοντας στο πέμπτο σετ και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τσιτσιπάς ξύπνησε σήμερα με αφόρητους πόντους και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε μαγνητικής τομογραφίας. Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις μιλούν για αποχή δύο εβδομάδων, οπότε μάλλον θα ακυρωθεί η συμμετοχή του στο Όπεν της Βιέννης (αρχίζει στις 24 Οκτωβρίου), ενώ είναι αμφίβολη και η αντίστοιχη στο τουρνουά Μasters ΑΤΡ 1000 του Παρισιού αμέσως μετά (2-8 Noεμβρίου).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.