ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

MMA: Συγκλονιστικό νοκ άουτ με ανάποδη κλωτσιά (βίντεο)

MMA: Συγκλονιστικό νοκ άουτ με ανάποδη κλωτσιά (βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό φινάλε περιελάμβανε το main event του UFC Fight Night που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (11/10) στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Κόρι Σαντχάγκεν συνεχίζει την ανοδική του πορεία στην κατηγορία bantamweight, καθώς επικράτησε και μάλιστα με εντυπωσιακό νοκ άουτ του Μάρλον Μοράες.Ο 28άχρονος MMer έκανε μια τρομερή γυριστή κλωτσιά, 1’03” μετά την έναρξη του δεύτερου γύρου και έριξε κάτω τον Βραζιλιάνο, ο οποίος ήταν Νο2 στην κατηγορία.

Το Σαντχάγκεν, ο οποίος ήταν πριν τον αγώνα στο Νο6, κατάφερε να γράψει ιστορία του UFC. Συγκεκριμένα, έγινε μόλις ο ένατος που τελειώνει ματς χάρη σε γυριστεί κλωτσιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.