ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα χρήματα που έχει κερδίσει μέσα στο 2020 – Το Top 5 της λίστας

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα χρήματα που έχει κερδίσει μέσα στο 2020 – Το Top 5 της λίστας

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει συγκεντρώσει από τον Ιανουάριο έως τις 11/10 τα περισσότερα χρήματα από έπαθλα στο τένις για το 2020. Ο Σέρβος έχει κερδίσει 5,926,959 δολάρια από τις διακρίσεις του στα τουρνουά στο απλό.

Κατέκτησε το Australian Open, έφτασε στον τελικό στο Roland Garros ενώ έχει κερδίσει και τα 2 Masters της χρονιάς, το Cincinnati Masters και το Italian Open.

Στη 2η θέση είναι ο νικητής του US Open και φιναλίστ του Australian Open Ντομινίκ Τιμ και την τριάδα κλείνει ο θριαμβευτής του Roland Garros, Ράφα Ναδάλ. Στην 4η θέση είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του έφτασε σε τελικό στο US Open.

Ο Έλληνας τενίστας που είναι και στο Νο5 του κόσμου έχει έσοδα της τάξεως των 1,705,723 δολαρίων. Μέσα στο 2020 έως σήμερα έχει τον ημιτελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Roland Garros καθώς και τίτλο στη Μασσαλία και δυο τελικούς σε Ντουμπάι και Αμβούργο.

Αναλυτικά το top-5:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1. Νόβακ Τζόκοβιτς 5,926,959 δολάρια
2. Ντομινίκ Τιμ 5,114,678 δολάρια
3. Ράφα Ναδάλ 3,278,577 δολάρια
4. Αλεξάντερ Ζβέρεφ 2,738,591 δολάρια
5. Στέφανος Τσιτσιπάς 1,705,723 δολάρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.