ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πόλο: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

Πόλο: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στο Champions League στο πόλο ανδρών για τη σεζόν του πόλο, καθώς ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τους ομίλους.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους ομίλους του Champions League στο πόλο ανδρών της σεζόν 2020-21, με τον Ολυμπιακό να τίθεται επικεφαλής στον πρώτο όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ιταλική Προ Ρέκο, την κροατική Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, τη γερμανική Σπαντάου, τη γαλλική Μαρσέιγ, καθώς και τη νικήτρια του Α΄ προκριματικού ομίλου.

Σημειώνεται ότι σε αυτόν τον προκριματικό μετέχει και ο Υδραϊκός, όπου φαβορί θεωρούνται η ουγγρική Τσόλνοκι και η κροατική Μλάντοστ Ζάγκρεμπ. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι λόγω κορωνοϊού, οι όμιλοι θα λάβουν φέτος χώρα σε τρεις «φούσκες», η πρώτη εκ των οποίων θα διεξαχθεί (για τον όμιλο του Ολυμπιακού) από 14 έως 17 Δεκεμβρίου, πιθανότατα στην Όστια (προάστιο της Ρώμης), και θα περιλαμβάνει τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Οι επόμενες τέσσερις αγωνιστικές προγραμματίζονται για το διάστημα 1-5 Μαρτίου 2021 και οι τελευταίες τρεις για τις 19-22 Απριλίου 2020. Οι πρώτες τέσσερις ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν στο final-8 της διοργάνωσης.

Οι όμιλοι του Champions League
A΄ ΟΜΙΛΟΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Προ Ρέκο (Ιταλία), Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Σπαντάου (Γερμανία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Νικητής Α΄ προκριματικού ομίλου
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Ανόβερο (Γερμανία), Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), Νικητής Β΄ προκριματικού ομίλου

Ο προκριματικός γύρος, απ’ όπου θα προκύψουν οι δύο τελευταίες ομάδες της 12άδας, θα διεξαχθεί από 11 έως 15 Νοεμβρίου, σε δύο ομίλους, οι οποίοι έχουν σχηματιστεί ως εξής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ (Συρακούσες, Ιταλία)
1ος υπο-όμιλος:
Ορτίτζια (Ιταλία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία), Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο)
2ος υπο-όμιλος: Τσόλνοκι (Ουγγαρία), Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Πεϊ ντ΄ Ε (Γαλλία), ΥΔΡΑΪΚΟΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (Βουδαπέστη, Ουγγαρία)
1ος υπο-όμιλος:
Όρβοσι (Ουγγαρία), Σίντεζ Καζάν (Ρωσία), Ραντνίτσκι (Σερβία), Τεράσα (Ισπανία), Τουρκουάν (Γαλλία)
2ος υπο-όμιλος: ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Μπρέσια (Ιταλία), Ενκα (Τουρκία), Οραντέα (Ρουμανία)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.