ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ονς Ζαμπέρ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Ostrava Open

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ονς Ζαμπέρ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Ostrava Open

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει σήμερα (15:00, Cosmote Sport) την Ονς Ζαμπέρ στον πρώτο προημιτελικό του Ostrava Open.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωπες, αλλά η πρώτη σε εσωτερικό χώρο.

Πριν από πέντε χρόνια η Τυνήσια, Νο 32 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε νικήσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε ITF τουρνουά στην Πολωνία.

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε στα προημιτελικά του Ostrava Open, αφού απέκλεισε τις Πλίσκοβα (6-3, 6-3) και Σβιτολίνα (6-3, 6-3), χωρίς να χάσει ακόμα σετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τυνήσια πρωταθλήτρια έφτασε στα προημιτελικά αφού νίκησε Στρίτσοβα (6-2, 6-2) και Οσταπένκο (6-4, 6-4), επίσης χωρίς να χάσει σετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.