ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κατηγορηματικός ο Τ.Μπαχ στο ενδεχόμενο αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων

Κατηγορηματικός ο Τ.Μπαχ στο ενδεχόμενο αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο προέδρου της ΔΟΕ των Ολυμπιακών Αγώνων, Τόμας Μπαχ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση αναβολής των αγώνων.

Ο Μπαχ, πριν ακόμη ολοκληρώσει ο δημοσιογράφος του ιαπωνικού πρακτορείου ειδήσεων Jiji Press την ερώτησή του, απάντησε με ένα κοφτό και αυστηρό «όχι» αφήνοντας μερικά δευτερόλεπτα σιγής ώστε να γίνει απολύτως κατανοητή η απάντησή του.

Έπειτα, εξήγησε πως αυτό το ενδεχόμενο της ακύρωσης δεν υπάρχει στις συζητήσεις μεταξύ ΔΟΕ και Ιαπώνων οπότε τόνισε ξανά πως η απάντηση είναι όχι.

Ο Μπαχ, αργότερα, εξήγησε πως η πιο ξεκάθαρη δέσμευσή της ΔΟΕ είναι να μπορέσουν οι αθλητές και αθλήτριες και των 206 χωρών-μελών της ΔΟΕ να συμμετάσχουν χωρίς προβλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του ερχόμενου καλοκαιριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, τόνισε πως έχοντας δει τα θετικά αποτελέσματα των δοκιμών των Ιαπώνων πιστεύει πως θα υπάρχει τουλάχιστον ένας ικανοποιητικός αριθμός θεατών μέσα στις αρένες ενώ θα γίνουν όλες οι δυνατές προσπάθειες ώστε να παρακολουθήσουν τους Αγώνες όσο το δυνατόν περισσότεροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.