ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ATP Finals: Στο ίδιο γκρουπ με Ναδάλ, Τιμ και Ρούμπλεφ ο Σ.Τσιτσιπάς

ATP Finals: Στο ίδιο γκρουπ με Ναδάλ, Τιμ και Ρούμπλεφ ο Σ.Τσιτσιπάς

Πολύ δύσκολο έργο έχει να αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο φετινό ATP Finals, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους Ράφα Ναδάλ, Ντομινίκ Τιμ και Αντρέι Ρούμπλεφ, στο 2ο γκρουπ.

Ο Έλληνας τενίστας, νούμερο 6 στον κόσμο, κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο (στο “Group London 2020”, επειδή συμπληρώνονται 50 χρόνια από το παρθενικό ATP Finals) και θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει τον κάτοχο 20 Grand Slams Ράφα Ναδάλ, τον θριαμβευτή του φετινού US Open Ντόμινικ Τιμ και το νο8 της ATP Αντρέι Ρούμπλεφ.

Σοτν πρώτο όμιλο (τον “Tokyo 1970”, προς τιμήν του πρώτου τουρνουά στα χρονικά της λαμπερής διοργάνωσης) βρίσκονται το νο1 παγκοσμίως, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μαζί με τους Ντανιήλ Μεντβέντεφ, Αλεξάντερ Σβέρεφ και ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Οι αγώνες στο Λονδίνο ξεκινούν την προσεχή Κυριακή, 15 Νοεμβρίου.

Ο Στέφανος θα μπει στο τουρνουά ως ο υπερασπιστής του θρόνου, μιας και πέρυσι κατέκτησε τον σπουδαιότερο τίτλο της μέχρι τώρα καριέρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.