ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μπία και Μπράνκα Φέρες: Οι «καυτές» δίδυμες της συγχρονισμένης κολύμβησης (φωτό)

Μπία και Μπράνκα Φέρες: Οι «καυτές» δίδυμες της συγχρονισμένης κολύμβησης (φωτό)

Η Μπεατρίζ ή Μπία, όπως είναι γνωστή, και η αδερφή της Μπράνκα Φέρες είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην συγχρονισμένη κολύμβηση στη Βραζιλία.

Πρόκειται για δύο μονοζυγωτικές δίδυμες που το 2007 πήραν το χρυσό μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες και το 2010 επανέλαβαν την επιτυχία τους στο Πρωτάθλημα Νοτίου Αμερικής.

Οι δίδυμες είναι πλέον 32 ετών και εργάζονται και ως μοντέλα ενώ είναι παρουσιάστριες στο κανάλι BandSports.

Οι δύο αδερφές ξεκίνησαν την κολύμβηση και τον χορό όταν ήταν τριών ετών και στα επτά τους άρχισαν τη συγχρονισμένη κολύμβηση.

Κατέκτησαν πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στη Βραζιλία και το 2005 κατέκτησαν τη 2η θέση στους Παναμερικανικούς Αγώνες Νέων του Ορλάντο.

https://www.instagram.com/p/CIGTTlenSuP/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CIB3QqFnLq7

https://www.instagram.com/p/CHyn6y-nfGS

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CGnFnjdH9Bf

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.