ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μαικ Τάισον: Πλησιάζει η θρυλική ρεβάνς με τον μεγάλο του αντίπαλο

Μαικ Τάισον: Πλησιάζει η θρυλική ρεβάνς με τον μεγάλο του αντίπαλο

Ακόμα και αν δεν είσαι φαν της πυγμαχίας, τον Mike Tyson όλο και κάπου τον έχει πάρει το αφτί σου. Είτε λόγω της παρουσίας του στο «The Hangover» ή απλώς για την τρομακτική του φήμη μέσα στις τέσσερις γωνίες.

Μαζί με τα παραπάνω ωστόσο τον έχεις ακουστά και για την περιβόητη νύχτα όπου τον κυρίευσε η τρέλα και αποφάσισε να ανταποδώσει τις (νόμιμες) κεφαλιές του αντιπάλου του δείχνοντας… τα δόντια του.

Η μέρα που δάγκωσε το αφτί του εχθρού εν ώρα αγώνα, μια κίνηση που ουσιαστικά αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του στην παγκόσμια πυγμαχία. Ο αντίπαλός του, λεγόταν Evander «The Real Deal» Holyfield και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει άλλος που να έχει φέρει τον Tyson τόσο πολύ στα όριά του και τις δύο φορές που έχουν αναμετρηθεί για τον Παγκόσμιο Τίτλο.

Αν ο Buster Douglas ήταν εκείνος που έδειξε στον κόσμο ότι ο «Baddest Man on the Planet» μπορεί να ματώσει, ο Holyfield ήταν αυτός που τον αποτελείωσε. Μέχρι σήμερα πολλά έχουν ειπωθεί για εκείνες τις δύο αναμετρήσεις, όπως και ότι ο Tyson ίσως και να μπορούσε να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση στη ρεβάνς, ωστόσο με την κατηφόρα που πήρε η καριέρα (η ζωή του για να είμαστε ειλικρινείς) μια τρίτη αναμέτρηση δεν έπεσε ποτέ στο τραπέζι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί ο κόσμος να τους θεωρεί εχθρούς, πλέον όμως οι δύο άντρες τα έχουν βρει (σε εκπομπή της Oprah Winfrey μάλιστα έδωσαν τα χέρια) ενώ έχουν φτάσει σε σημείο να γυρνούν και κοινές διαφημίσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.