Μακένζι Ντερν: Η 27χρονη αθλήτρια των MMA θέλει το 2021 να είναι η χρονιά της (φωτό)

Μακένζι Ντερν: Η 27χρονη αθλήτρια των MMA θέλει το 2021 να είναι η χρονιά της (φωτό)

Η εντυπωσιακή 27χρονη αθλήτρια των MMA, έχει βάλει στόχο το 2021 να είναι στην πρώτη θέση.

Η Μακένζι Ντερν μετά το 3×3 το 2020 ελπίζει και εύχεται το 2021 να είναι η χρονιά της.

Η τελευταία της νίκη τον Δεκέμβριο ήταν και η πιο εντυπωσιακή, καθώς η 27χρονη Βραζιλιανοαμερικάνα νίκησε τη Βίρνα Ζαντιρόμπα ενώ αγωνιζόταν με σπασμένη μύτη στον δεύτερο γύρο.

Για την ώρα πάντως η Ντερν είναι στην 11η θέση του UFC στην κατηγορία των 52 κιλών, λέγοντας πως «είμαι πολύ χαρούμενη για το 2020 και ελπίζω το 2021 να μπορέσω να διεκδικήσω τη ζώνη της πρωταθλήτριας».

Προς το παρόν, η Μακένζι χαλαρώνει κάνοντας τις διακοπές της, ποστάροντας εντυπωσιακά ενσταντανέ για τους 870.000 followers της στο Instagram από το Περουίμπε στο Σαο Πάουλο της Βραζιλίας.

Η 27χρονη Ντερν από το 2019 είναι μητέρα της Μόα, η οποία συχνά-πυκνά εμφανίζεται και αυτή στο Instagram της μαμάς της.

https://www.instagram.com/p/CDpi1HlDqTW

https://www.instagram.com/p/CE9e3YTDLgn

https://www.instagram.com/p/CHdbsyzjyGl

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CJtvADGDTV3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.