UFC 257: Θρίαμβος του Ν.Πουαριέ κόντρα στον Κ.ΜακΓκρέγκορ – Τον έβγαλε νοκ άουτ στον 2ο γύρο (βίντεο)

UFC 257: Θρίαμβος του Ν.Πουαριέ κόντρα στον Κ.ΜακΓκρέγκορ – Τον έβγαλε νοκ άουτ στον 2ο γύρο (βίντεο)

O Ντάστιν Πουαριέ κατάφερε να αναδειχθεί νικητής στην τιτανομαχία κόντρα στον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ για το UFC 257, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Άμπου Ντάμπι.

Στην επιστροφή του στο οκτάγωνο του UFC (Ultimate Fighting Championship) ο Ιρλανδός πυγμάχος φάνηκε εμφανώς επηρεασμένος από την αγωνιστική του αποχή. Έτσι, δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις στα χτυπήματα του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να βρεθεί γρήγορα πεσμένος στο ρινγκ και να χάσει τον αγώνα.

O Πουαριέ με τη σημερινή του επικράτηση πήρε εκδίκηση για την ήττα που είχε γνωρίσει το 2014 στο Λας Βέγκας από τον ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος, αν και επικράτησε στον πρώτο γύρο με 10-9 στα σημεία, εν συνεχεία δεν άντεξε στα χτυπήματα του αντιπάλου του και βγήκε νοκ-άουτ.

Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα (έχει πλέον ρεκόρ 22-5) στην επαγγελματική καριέρα του ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος ηττήθηκε για πρώτη φορά με νοκ-άουτ μέσα στο κλουβί.

Στον αντίποδα με τη μεγάλη νίκη του επί του Ιρλανδού ο Αμερικανός έχει πλέον σε 34 αγώνες 27 νίκες (οι 13 εξ αυτών με νοκ άουτ) και 6 ήττες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι στοιχηματικές εταιρίες πριν τον αγώνα θεωρούσαν τον ΜακΓκρέγκορ ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, με τον Πουαριέ όμως να κατακτά εν τέλει τον τίτλο της κατηγορίας «lightweight».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.