Επιστρέφει το 2021 με γεμάτα γήπεδα το Wimbledon

Επιστρέφει το 2021 με γεμάτα γήπεδα το Wimbledon

Μεγάλη αισιοδοξία για σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα υπάρχει για το Wimbledon 2021, με την παρουσία θεατών στα γήπεδα.

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι μετά από τις 17/5 επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα και στα στάδια και θα μπορούν να “φιλοξενηθούν” έως και 10.000 θεατές ανά αγώνα.

Το Wimbledon είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει τον Ιούνιο και οι διοργανωτές κάνουν αισιόδοξες προβλέψεις.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τις τελευταίες ανακοινώσεις. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί με την κυβέρνηση και με τις ομοσπονδίες και έχουμε τη φιλοδοξία να έχουμε ξανά κόσμο στο τουρνουά μας το καλοκαίρι.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την διεξαγωγή του τουρνουά κάτω από όλα τα πιθανά σενάρια, για πληρότητα στο 100%, για μειωμένη πληρότητα ή ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ενεργήσουμε γρήγορα σε κάθε περίπτωση και να είμαστε ευέλικτοι, αναλόγως με το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εμβολιασμός είναι πολύ ελπιδοφόρος, αλλά πιστεύουμε και ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αυτή τη στιγμή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.