Σοκαριστικός τραυματισμός σε αγώνα ΜΜΑ – Κόπηκε το δάχτυλό του & βγήκε ανακοίνωση για τον… εντοπισμό του (φώτο-βίντεο)

Σοκαριστικός τραυματισμός σε αγώνα ΜΜΑ – Κόπηκε το δάχτυλό του & βγήκε ανακοίνωση για τον… εντοπισμό του (φώτο-βίντεο)

Ένας άνευ προηγουμένου τραυματισμός σημειώθηκε σε αγώνα MMA, όταν ο Khetag Pliev, έχασε το δάχτυλό του και χρειάστηκε να βρει μέχρι και… ανακοίνωση για τον εντοπισμό του… κομματιού.

Αδιαμφισβήτητα, αν υπήρχε βραβείο για τον πιο τρελό τραυματισμό της χρονιάς, τότε αυτό δεδομένα θα πήγαινε στον Khetag Pliev λόγω του περιστατικού που έγινε την Πέμπτη στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Εκεί λοιπόν ο 37χρονος ΜΜΑer αντιμετώπιζε τον Devin Goodale, όμως στον δεύτερο γύρω τα πράγματα άρχισε να ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

Και αυτό γιατί ο αντίπαλός του κατά την διάρκεια μίας κίνησης κλειδώματος, άρχισε να του τραβάει το γάντι, χωρίς να γίνει αντιληπτός. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αρχίζει να του κόβει το δάχτυλο σε μεγάλο βαθμό…

Όταν σηκώθηκαν συνέχισαν να ανταλλάζουν μπουνιές, με αποτέλεσμα το δάχτυλο να κοπεί τελείως. Και όταν λέμε τελείως, εννοούμε να κρέμεται από ένα μικρό κομμάτι δέρματος.

Κάτι που όπως μπορείτε να δείτε και στο video, ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης να σταματήσει τον αγώνα. Για κάποιον που βρισκόταν μακριά από το σημείο του ελέγχου, δεν ήταν εμφανές οτι το δάχτυλο κρεμόταν και δεν είχε αποκολληθεί τελείως.

Έτσι, φτάσαμε στο σημείο να βγει ακόμα και ανακοίνωση προς το κοινό για τον εντοπισμό του. Κάτι που ωστόσο δεν χρειάστηκε, καθώς μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο που υποβλήθηκε σε επέμβαση και του το έραψαν.

Όπως του είπαν οι γιατροί, ο τένοντας του χεριού είχε κοπεί κατά 50% και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί και άλλο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τα όσα λέει η πλευρά του Khetag Pliev, θα καταθέσει ένσταση κατά της απόφασης που έχρισε νικητή τον Devin Goodale.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.