ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Συγχρονισμένη κολύμβηση: Χάλκινο μετάλλιο για την Ε.Πλατανιώτη (φωτο)

Συγχρονισμένη κολύμβηση: Χάλκινο μετάλλιο για την Ε.Πλατανιώτη (φωτο)

Δεύτερη φορά στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο.

Το δεύτερο ευρωπαϊκό μετάλλιο μέσα σε 18 ώρες κατέκτησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στη Βουδαπέστη. Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης εντυπωσίασε στον τελικό του ελεύθερου σόλο που έγινε το πρωί της Τετάρτης (12.05.2021) και με επίδοση 90.8000 πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, πίσω από την Ρωσίδα Σουμπότινα (96.4333) και την Ουκρανή Φιέντινα (93.7000).

Θυμίζουμε ότι το απόγευμα της Τρίτης η Πλατανιώτη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο τεχνικό μέρος του σόλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στην Ουγγρική πρωτεύουσα. Το σημερινό μετάλλιο είναι το 7ο της Ελλάδας στην κορυφαία Ευρωπαΐκή διοργάνωση.

Το δεύτερο ευρωπαϊκό μετάλλιο ?μέσα σε 18 ώρες κατέκτησε η εξαιρετική Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η πρωταθλήτρια της…

Δημοσιεύτηκε από Hellenic Olympic Committee στις Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Ιούνιο η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα διεκδικήσει την 3η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο ντουέτο με την Εβελίνα Παπάζογλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.