ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Διαδηλωτές στο Τόκιο ζητούν την ακύρωσή τους

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Διαδηλωτές στο Τόκιο ζητούν την ακύρωσή τους

Δεκάδες ήταν οι διαδηλωτές οι οποίοι «κατέλαβαν» σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Τόκιο, ζητώντας την ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων 2021.

Με τον αριθμό των ασθενών που νοσηλεύονται να πλησιάζουν επίπεδα ρεκόρ, μαζί με την αργοπορημένη διάθεση εμβολίων, περισσότεροι άνθρωποι στην Ιαπωνία αισθάνονται άβολα για την προοπτική διεξαγωγής του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στον κόσμο, το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει αυλαία σε 10 εβδομάδες.

Η συγκέντρωση είχε αρχικά προγραμματιστεί ως διαμαρτυρία για την επίσκεψη του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, η οποία είχε οριστεί για τις 17-18 Μαΐου, αλλά τελικά αναβλήθηκε.

«Οι ιατροί στην Ιαπωνία έχουν εξαντληθεί και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα μπορέσουν να γίνουν με ασφάλεια», δήλωσε ο 65χρονος διαδηλωτής, Κέικο Νακαμόρι, έξω από τον σταθμό Σιμπάσι.

Υπενθυμίζεται ότι μια έρευνα που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα από την εφημερίδα Asahi έδειξε ότι πάνω από το 80% των 1.527 ερωτηθέντων δήλωσαν ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες πρέπει να ακυρωθούν ή να αναβληθούν και πάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.