ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Roland Garros: Εύκολη νίκη για την Μ.Σάκκαρη – Προκρίθηκε στον τρίτο γύρο

Roland Garros: Εύκολη νίκη για την Μ.Σάκκαρη – Προκρίθηκε στον τρίτο γύρο

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε με ιδιαίτερη ευκολία τη νίκη με 2-0 σετ (6-2, 6-3) επί της Ιταλίδας Παολίνι και πήρε το εισιτήριο για τους “32” του Roland Garros.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έδειξε από τη αρχή τη δυναμικότητά της, αλλά και τη διαφορά επιπέδου με το Νο 91 της παγκόσμιας κατάταξης, παίρνοντας την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Η Παολίνι έβγαλε ανταγωνιστικό πρόσωπο μόνο για τα δυο πρώτο game που είχε το σερβίς. Στη συνέχεια όμως η Σάκκαρη πήρε… φόρα, έκανε δυο σερί break και έφτασε στο 6-2 μέσα στο 29 λεπτά.

Η Σάκκαρη συνέχισε με τον ίδιο άνετο τρόπο στο δεύτερο σετ, κάνοντας δυο σερί break και φτάνοντας εύκολα στο 3-0. Η Παολίνι έκανε το πρώτο της break στν αναμέτρηση για το 3-1, ενώ για πρώτη φορά στο ματς -και με πολύ κόπο- έκανε… σερί, μειώνοντας σε 3-2. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν έχασε όμως την ψυχραιμία της, κράτησε το σερβίς της και έκλεισε το σετ και το ματς με μπρέικ για το 6-3 και το 2-0 στα σετ.

Η Σάκκαρη βρέθηκε έτσι στον τρίτο γύρο του Roland Garros, όπου και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα της Ντίγιας με τη Μέρτενς, όπου η Βελγίδα (Νο15 στον κόσμο) είναι και το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.