Roland Garros: Ασταμάτητος ο Σ.Τσιτσιπάς – Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Κ.Μπούστα

Roland Garros: Ασταμάτητος ο Σ.Τσιτσιπάς – Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Κ.Μπούστα

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-0 σετ (6-3, 6-2, 7-5) του Καρίνιο Μπούστα και πήρε το εισιτήριο για τους “8” του Rolland Garros.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε… περίπατο στα δύο πρώτα σετ, με εκπληκτικό παιχνίδι κόντρα στον Ισπανό Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης και με ανατροπή στο τρίτο σετ απέκλεισε άνετα τον αντίπαλό του από τη συνέχεια του γαλλικού Γκραν Σλαμ.

Ίσως την καλύτερη εμφάνισή του στη φετινή διοργάνωση έκανε ο Ελληνας πρωταθλητής απέναντι στον Ισπανό, αφού δεν έχασε τη συγκέντρωσή του ούτε για μια στιγμή στο παιχνίδι. Αυτή του η νίκη ήταν ένα «μήνυμα» προς τους αντιπάλους του πως είναι στην κορυφαία κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ. Φαίνεται πως έχει πολλά να δώσει ο Τσιτσιπάς στο τουρνουά της Γαλλίας και τώρα που αρχίζουν τα… δύσκολα μένει να φανεί αν θα το επιβεβαιώσει.

Στους «8» ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Γκαρίν-Μεντβέντεφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.