ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Champions League: Με τον νικητή του ζευγαριού Μούρα-Λουντογκόρετς θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός

Champions League: Με τον νικητή του ζευγαριού Μούρα-Λουντογκόρετς θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος μπήκε ως ισχυρός στην κλήρωση, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μούρα (Σλοβενία) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, σε περίπτωση βέβαια που ξεπεράσει πρώτα το εμπόδιο της Νέφτσι Μπακού.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 3-4 Αυγούστου και 10-11 του ίδιου μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει τη Νέφτσι στις 21 Ιουλίου (22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη στις 28/07 (20:00) στο Μπακού.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει απέναντι στην Νέφτσι τότε ο Ολυμπιακός θα πάρει μέρος στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και το μεσημέρι της Δευτέρας (19/07, 15:00) θα μάθει τον πιθανό αντίπαλό του.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν:

Ολυμπιακός (Ελλάδα) – Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) vs Μούρα (Σλοβενία) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ) – Κλουζ (Ρουμανία) vs Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) – Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Ομόνοια (Κύπρος) vs Λέγκια (Πολωνία) – Φλόρα (Εσθονία)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.