ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το Μόναχο Μανιάτης και Τσόρι, αλλά δύσκολα θα παίξουν με Μπάγερν.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το Μόναχο Μανιάτης και Τσόρι, αλλά δύσκολα θα παίξουν με Μπάγερν.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League συμπεριλήφθηκαν ο Γιάννης Μανιάτης και ο Τσόρι Ντομίνγκες. Οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από τραυματισμό, κάτι που θα λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του ο Μάρκο Σίλβα πριν λάβει την απόφασή του για το χρόνο χρησιμοποίησής τους.

Ο Μανιάτης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού μετά από πολλούς μήνες, ενώ ο Τσόρι  απουσίαζε για περίπου τρεις εβδομάδες.

Με πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο. 

Οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα δούλεψαν εκ νέου, εντατικά, επάνω στο κομμάτι της τακτικής, τη σωστή αμυντική συμπεριφορά, καθώς και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. 

Εκτός μάχης είναι ο Μποτία, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό, ο Μπουχαλάκης που γυμνάστηκε συντηρητικά και ο Πουλίδο που συνέχισε με θεραπεία. 

Την αποστολή για το Μόναχο αποτελούν οι: Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας.

Αρκετά… ρεαλιστική είναι η προσέγγιση του Εστέμπαν Καμπιάσο σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν, στο Μόναχο, αύριο, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πολύπειρος σταρ του Ολυμπιακού μίλησε στο επίσημο κανάλι της UEFA. «Ξέρουμε ότι αγγίζει τα όρια του αδύνατου να πάρουμε αποτέλεσμα από τη Μπάγερν, αλλά αν δεν τους αφήσουμε να βγάλουν τον ρυθμό τους και τους βρούμε λίγο απρόσεκτους, ίσως μπορέσουμε να πάρουμε κάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.