Έναν πόντο κόντρα στην Άρσεναλ για την πρόκριση θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός στις 9 Δεκεμβρίου.

Έναν πόντο κόντρα στην Άρσεναλ για την πρόκριση θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός στις 9 Δεκεμβρίου.

Κόντρα στην Άρσεναλ στο γήπεδο Καραϊσκάκη στις 9 Δεκεμβρίου, θα παίξει ο Ολυμπιακός την πρόκριση στους 16 του Champions League, καθώς ήδη από το πρώτο ημίχρονο η κατάσταση για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου, έχει ξεκαθαρίσει.

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει την υπέρβαση στο Μόναχο, καθώς χάνει 3-0 από την πανίσχυρη Μπάγερν, ενώ η Άρσεναλ προηγείται ήδη 2-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Λονδίνο. Αυτό συνεπάγεται πως η ελληνική ομάδα μένει στους 9 βαθμούς, ενώ η Άρσεναλ φθάνει τους 6. Με ισοπαλία στο τελευταίο ματς ο Ολυμπιακός σφραγίζει την πρόκριση, ενώ οι Λονδρέζοι θέλουν μόνο το τρίποντο στο καυτό Φαληρικό στάδιο.

Στο 8′ της αναμέτρησης του Μονάχου, ο Κόστα άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Νωρίτερα ο Ρομπέρτο είχε αποκρούσει με δυσκολία σουτ του Μπόατενγκ. Στο 16΄ ο Λεβντόφσκι πέτυχε το δεύτερο γκολ των Βαυαρών, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μίλερ έκανε το 3-0.

Στο Λονδίνο στο 29′ άνοιξε το σκορ η Άρσεναλ κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με κεφαλιά του Οζίλ και στο 33΄ ο Σάντσες έκανε το 2-0.

Αποτελέσματα ημιχρόνου(5η αγωνιστική)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπαρτσελόνα – Ρόμα 3-0 (15’ Σουάρες, 18’ Μέσι, 44’ Σουάρες) Άρσεναλ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-0 (29’ Οζίλ, 33’ Σάντσες) Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός 3-0 (8’ Ντάγκλας Κόστα, 16’ Λεβαντόφκσι, 20’ Μίλερ) Πόρτο-Ντιναμό Κιέβου 0-1 (35’ πέν. Γιαρμολένκο) Λιόν – Γάνδη 1-1 (7’ Φέρι – 32’ Μιλίσεβιτς) Μακάμπι Τελ Αβίβ – Τσέλσι 0-1 (20’ Κέιχιλ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.