Μάρκο Σίλβα:”Στο Καραϊσκάκη, θα είμαστε διαφορετικοί…”

Μάρκο Σίλβα:”Στο Καραϊσκάκη, θα είμαστε διαφορετικοί…”

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί όπως πρέπει για να πάρει την πρόκριση με την Άρσεναλ στο «Καραϊσκάκη» εμφανίστηκε ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του  Ολυμπιακού, δήλωσε:

Για την ήττα από την Μπάγερν: «Είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα για μας. Για να παλέψεις όμως απέναντι σε μια τόσο καταπληκτική ομάδα πρέπει να είσαι ένα επίπεδο πάνω από τις δυνάμεις σου. Δεν μπήκαμε, όμως, στο γήπεδο όπως το είχαμε σχεδιάσει και δεν τα καταφέραμε. Για να αντιμετωπίσεις έναν τέτοιο αντίπαλο πρέπει να πιάσεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου και εμείς δεν το κάναμε σήμερα». 

Για το τελευταίο ματς με την Άρσεναλ: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη θέση να διεκδικούμε την πρόκριση. Το είχα προβλέψει ότι θα κριθεί η πρόκριση στο τελευταίο ματς. Πολλοί θεωρούν φαβορί την Άρσεναλ, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα στην έδρα μας, όπου όλοι ξέρουν ότι είμαστε δυνατότεροι, για να περάσουμε στην επόμενη φάση». 

Για το αν είναι επικίνδυνο ότι ο Ολυμπιακός περνάει και με ισοπαλία: «Για να αντιμετωπίσεις τόσο καλές ομάδες και για να περάσεις στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να τα δώσεις όλα και να μη σκέφτεσαι καθόλου το αποτέλεσμα. Πρέπει να παλέψεις στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου σε όλη τη διάρκεια αγώνα για να μπορέσεις να πάρεις αυτό που θέλεις».

Βενγκέρ: «Μπορούμε στην Αθήνα»

Την πεποίθηση πως η Άρσεναλ μπορεί να πάρει νίκη με 2 γκολ διαφορά από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Θα πάμε στην Αθήνα με στόχο την πρόκριση. Δεν θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League. Θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να κερδίσουμε. Θα είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρουμε πως έχουμε ελπίδες. Για την ώρα το ξεχνάμε όμως και στρεφόμαστε στο παιχνίδι με τη Νόριτς την Κυριακή», τόνισε ο προπονητής των Λονδρέζων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.