Ο τελικός είναι με την Άρσεναλ, τόνισε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μετά την ήττα από την Μπάγερν.

Ο τελικός είναι με την Άρσεναλ, τόνισε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μετά την ήττα από την Μπάγερν.

Τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Άρσεναλ ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μιλώντας μετά την ήττα από την Μπάγερν. Ο Σέρβος εξέφρασε την πίστη ότι ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη με την κατάλληλη προετοιμασία και με τον κόσμο δίπλα του μπορεί να πάρει την πρόκριση.  «Έπαιξαν πολύ καλά και πήραν τη νίκη. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε και να σκεφτούμε την αναμέτρηση με την Άρσεναλ γιατί αυτός είναι και ο τελικός μας», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μιλιβόγιεβιτς και συνέχισε: 

«Ξέρουμε την Άρσεναλ και πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Στο γήπεδο μας όμως θα είμαστε πολύ δυνατοί. Έχουμε 15 ημέρες για να προετοιμαστούμε. Θέλουμε έναν βαθμό και θα κάνουμε τα πάντα για να τον πάρουμε», σχολίασε ο σέρβος ο οποίος ανέφερε για τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στην Αλιάνζ Αρίνα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σίγουρα τους χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Και τη στήριξή τους. Χάσουμε ή νικήσουμε είναι πάντα δίπλα μας. Είναι ένας μέρος της οικογένειάς μας και μας κάνουν περισσότερο δυνατούς. Εμείς τους ευχαριστούμε που είναι μαζί μας. Και για αυτό πήγαμε κοντά τους σήμερα για να τους ευχαριστήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.