ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Champions League: Με νίκες «σφραγίζουν» πρωτιά Ρεάλ και Σίτι

Champions League: Με νίκες «σφραγίζουν» πρωτιά Ρεάλ και Σίτι

Ήδη σιγά – σιγά τσεκάρουν τα εισιτήρια των ομάδων που θα βρεθούν στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει όσον αφορά τις ομάδες που θα περάσουν στον επόμενο γύρο, μόλις μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Στον 1ο όμιλο η Ρεάλ Μαδρίτης που έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σαχτάρ και κρατάει την πρωτιά του ομίλου στα χέρια της, αφού αν κερδίσει κατακτά από απόψε τη πρώτη θέση. Αυτό θα συμβεί και σε περίπτωση που δεν νικήσει η Παρί Σεν Ζερμέν την Μάλμε, στο παιχνίδι που οι Σουηδοί υποδέχονται στη γενέτειρα του ως «Μεσσία» που γυρνάει στο «σπίτι» του, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Την ίδια ώρα και η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει την πρωτιά του 4ου ομίλου, απέναντι στη Γιουβέντους. Οι «πολίτες» με διπλό στο Τορίνο παίρνουν την πρωτιά, ενώ η «μεγάλη κυρία» θέλει να κερδίσει προκειμένου να εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Αϊντχόφεν για τον 2ο όμιλο και προκρίνεται αν κερδίσει, ενώ η ΤΣΣΚΑ θέλει να αποφύγει την ήττα απέναντι στη Βόλσφμπουργκ για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Το αποψινό ταξίδι στα αστέρια θα ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα, με την Αστάνα να φιλοξενεί στις 17.00 την Μπενφίκα, ενώ για τον ίδιο όμιλο η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Γαλατασαράι στο «Βιθέντε Καλντερόν».

1ος όμιλος

5η αγωνιστική (25/11)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης (21.45 OTE Sport7)

Μάλμε – Παρί Σεν Ζερμέν (21.45)

Βαθμολογία

Ρεάλ Μαδρίτης 10

Παρί Σεν Ζερμέν 7

Σαχτάρ 3

Μάλμε 3

Επόμενη αγωνιστική (8/12)

Παρί Σεν Ζερμέν – Σαχτάρ

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλμε

2ος όμιλος

5η αγωνιστική (25/11)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βόλφσμπουργκ (19.00 ΟΤΕ Sport3)

Μαν. Γιουνάιτεντ – Αϊντχόφεν (21.45 ΟΤΕ Sport 5)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7

Αϊντχόφεν 6

Βόλφσμπουργκ 6

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4

Επόμενη αγωνιστική (8/12)

Βόλφσμπουργκ – Γιουνάιτεντ

Αϊντχόφεν – ΤΣΣΚΑ

3ος όμιλος

5η αγωνιστική (25/11)

Αστάνα – Μπενφίκα (17.00 ΟΤΕ Sport2)

Ατλέτικο Μαδρ. – Γαλατασαράι (21.45 ΟΤΕ Sport6)

Μπενφίκα 9

Ατλέτικο Μαδρ. 7

Γαλατασαράι 4

Αστάνα 2

Επόμενη αγωνιστική (8/12)

Γαλατασαράι – Αστάνα

Μπενφίκα – Ατλέτικο Μαδρ.

4ος όμιλος

5η αγωνιστική (25/11)

Γιουβέντους – Σίτι (21.45 ΟΤΕ Sport2)

Γκλάντμπαχ – Σεβίλλη (21.45 ΟΤΕ Sport3)

Βαθμολογία

Μάντσεστερ Σίτι 9

Γιουβέντους 8

Σεβίλλη 3

Γκλάντμπαχ 2

Επόμενη αγωνιστική (8/12)

Σίτι – Γκλάντμπαχ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σεβίλλη – Γιουβέντους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.