Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού αν προκριθεί στους «16» του Champions League

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού αν προκριθεί στους «16» του Champions League

Με την Βόλφσμπουργκ και την Αϊντχόφεν  πλέον ξέρουμε τις έντεκα από τις δεκαέξι ομάδες της επόμενης φάσης του Champions League.

Την Τετάρτη θα κριθούν τα τελευταία πέντε εισιτήρια κι ενώ στον προτελευταίο όμιλο κανείς ακόμα δεν είναι σίγουρος, αφού τρεις ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «16»:

Α’ όμιλος: Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν

Β’ όμιλος: Βόλφσμπουργκ, Αϊντχόφεν

Γ’ όμιλος: Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα

Δ’ όμιλος: Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους

Ε’ όμιλος: Μπαρτσελόνα, Ρόμα ή Λεβερκούζεν ή ΜΠΑΤΕ

ΣΤ’ όμιλος: Μπάγερν Μονάχου, Ολυμπιακός ή Άρσεναλ

Ζ’ όμιλος: Τσέλσι ή Πόρτο ή Ντιναμό Κιέβου (10 βαθμούς οι δύο πρώτες, 8 οι Ουκρανοί)

Η’ όμιλος: Ζενίτ, Γάνδη ή Βαλένθια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, σε πιθανή πρόκριση του Ολυμπιακού, τότε οι πιθανοί αντίπαλοί του είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Βόλφσμπουργκ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και μία εκ των Τσέλσι – Πόρτο – Ντιναμό Κιέβου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.