ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρώτη φορά… τέσσερα γκολ σε ματς Champions League o Ρονάλντο

Πρώτη φορά… τέσσερα γκολ σε ματς Champions League o Ρονάλντο

Η μάχη των ρεκόρ συνεχίζεται ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λίονελ Μέσι. Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο, έχουν βαλθεί να τρελάνουν τον πλανήτη, κάνοντας πράγματα και θαύματα. 

Στο επιβλητικό 8-0 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μάλμε, ο Ρονάλντο πέτυχε 4 γκολ για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Champions League και μπήκε στην συγκεκριμένη λίστα, όπου βρίσκονται ακόμη οι Φαν Μπάστεν, Σιμόνε Ιντσάγκι, Πρσο, Φαν Νίστελροϊ, Σεβτσένκο, Μέσι, Γκομίς, Μάριο Γκόμεθ, Λεβαντόβσκι και Ιμπραίμοβιτς.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έγινε ο πρώτος που στην φάση των ομίλων πετυχαίνει διψήφιο αριθμό τερμάτων! Πριν το ματς είχε 7 γκολ και έτσι έφτασε τα 11, ενώ το ρεκόρ το κατείχε ο ίδιος με 9 γκολ από το 2013-14, μαζί με τον Λουίζ Αντριάνο που πέρσι με την Σαχτάρ επίσης πέτυχε τον ίδιο αριθμό τερμάτων (πλέον είναι στη Μίλαν).

Τα 3 πρώτα γκολ τα πέτυχε σε 11 αγωνιστικά λεπτά, αλλά το ταχύτερο χατ-τρικ το έχει ο Μπαφετιμπί Γκομίς με 7 λεπτά. Αυτή ήταν η 4η φορά που Κριστιάνο Ρονάλντο πετυχαίνει χατ-τρικ (μετράται και ας πέτυχε και 4ο γκολ) στο Champions League και θέλει ένα ακόμη για να πιάσει τον Λιονέλ Μέσι στην κορυφή (5).

Τα 11 γκολ σε 4 ματς

Αυτά τα 11 γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα πέτυχε σκοράροντας στα 4 από τα 6 ματς, καθώς δεν πέτυχε τέρμα κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν, ενώ στο πρωτάθλημα σε 14 αγωνιστικές έχει λιγότερα (μόλις…10 σε 14 ματς)! Στην Σαχτάρ έβαλε 3 γκολ στην Μαδρίτη και 2 στην Ουκρανία, ενώ στην Μάλμε έβαλε 2 στην Σουηδία και 4 στην Ισπανία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Champions League και με τα 4 γκολ που πέτυχε έφτασε τα 88, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι δεύτερος με 79.

Ήταν η 121η του συμμετοχή στην διοργάνωση και ξεπέρασε τον Ρομπέρτο Κάρλος ανεβαίνοντας στην 8η θέση της σχετικής λίστας, ενώ ελπίζει φέτος να περάσει και τους Σκόουλς (124), Ζέεντορφ (125).

Ο Ρονάλντο είναι ο Νο1 παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που πετυχαίνει 4 γκολ σε ένα παιχνίδι του Champions League, με τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Αντριάνο να έχουν το ρεκόρ των 5 γκολ σε ένα ματς. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης με τη νίκη 8-0 επί της Μάλμε ισοφάρισε τη μεγαλύτερη νίκη στο Champions League, εκείνη της Λίβερπουλ στις 6 Νοεμβρίου επί της Μπεσίκτας. Κοινός παράγοντας, ο Ράφα Μπενίτεθ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.