ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Όνειρο έμεινε η πρόκριση στους 16 του Champions League για τον Ολυμπιακό. Η Άρσεναλ με χατ τρικ του Ζιρού το εισιτήριο(0-3)

Όνειρο έμεινε η πρόκριση στους 16 του Champions League για τον Ολυμπιακό. Η Άρσεναλ με χατ τρικ του Ζιρού το εισιτήριο(0-3)

Όνειρο έμεινε για τον Ολυμπιακό η πρόκριση στους 16 του Champions League, καθώς στον «τελικό» με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, γνώρισε οδυνηρή ήττα 0-3. Ο Γάλλος Ζιρού, κάλυψε και με το… παραπάνω όλες τις απουσίες των φιλοξενούμενων και αποδείχθηκε εκτελεστής του Ολυμπιακού καθώς έστειλε τη μπάλα τρεις φορές στα δίχτυα του Ρομπέρτο. Ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων βρέθηκε σε κακή μέρα και δεν είχε τις σωτήριες επεμβάσεις που θα ήταν απαραίτητες σε αγώνα τέτοιου επιπέδου, ώστε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φθάσει στην μεγάλη επιτυχία.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League, καθώς τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου, πίσω από την Μπάγερν και την Άρσεναλ και πάνω από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι «κανονιέρηδες» του Βενγκέρ, αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν κι έφθασαν δίκαια και σχετικά άνετα στην επικράτηση, μια και ήταν ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα των γηπεδούχων. Ο Ολυμπιακός είχε κυκλοφορία της μπάλας, αλλά οι φάσεις που δημιούργησε στην εστία του Τσεχ ήταν λιγοστές. Οι Άγγλοι είχαν δοκάρι με τον Φλαμινί στο 25′ μετά από πάσα του Κάμπελ και σκόραραν στο 29′ με τον Ζιρού, όταν ο Εζίλ έβγαλε την πάσα στον Ράμσεϊ, εκείνος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Γάλλος με κεφαλιά νίκησε για πρώτη φορά τον Ρομπέρτο. Ο Ισπανός προσπάθησε να διώξει. Ακούμπησε τη μπάλα αλλά δεν της άλλαξε πορεία.

Στο 50′ ο Κάμπελ έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Ζιρού μέσα στη μεγάλη περιοχή και αυτός με σουτ έκανε το 0-2.  Ο Ολυμπιακός προσπάθησε ν’  αντιδράσει χωρίς να τα καταφέρει. Στο 58′ σε εξαιρετικό σουτ του Φορτούνη, ο Τσεχ με δυσκολία διώχνει, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μασουακού έδωσε την πάσα στον Ιντέγε, αλλά αυτός έχασε την ισορροπία του και δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ από καλή θέση. 

Στο 66΄ σε χέρι του Ομάρ καταλογίστηκε πέναλτι. Ο Ζιρού ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 89′ τελευταία στιγμή ο Τσεχ διώχνει σε κόρνερ τη γυριστή κεφαλιά του Κοσιελνί και αποσοβεί το αυτογκόλ

Στις καθυστερήσεις 91′ ο Κάμπελ άφησε τη θέση του στον Τσάμπερλεϊν. Ο Κοσταρικανός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού χειροκροτήθηκε απ’ τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Ομάρ, Μασουακού, Κασάμι(71΄ Τσόρι), Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά(76΄ Ερνάνι), Πάρντο(86΄ Φινμπόγκασον) Ιντέγε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άρσεναλ: Τσεχ, Μερτεσάκερ, Κοσιενλί, Μονρεάλ, Μπεγιερίν, Εζίλ, Ράμσεϊ, Φλαμινί, Ζιρού(92΄ Τσέϊμπερς), Γουόλκοτ(72΄ Γκιμπς), Κάμπελ(91΄ Τσάμπερλεϊν)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.