Μάρκο Σίλβα: «Καλύτερη η Άρσεναλ, περήφανος ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Μάρκο Σίλβα: «Καλύτερη η Άρσεναλ, περήφανος ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Ανάμικτα συναισθήματα από τον Μάρκο Σίλβα μετά την εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League. 

Στο σχόλιό του μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» απέδωσε το αποτέλεσμα στην ανωτερότητα των «κανονιέρηδων». Παράλληλα, τόνισε πως οι οπαδοί της ομάδας θα πρέπει να νιώθουν περήφανος από το γεγονός πως οι Πειραιώτες διεκδίκησαν μέχρι τέλους την πρόκριση απέναντι στην Μπάγερν και την Άρσεναλ.

Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε: 

«Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε επειδή η Άρσεναλ ήταν καλύτερη. Έδειξε το επίπεδό της. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε όμως δεν τα καταφέραμε. 

Οι οπαδοί μας είναι περήφανοι. Η ομάδα τα έδωσε όλα προσπάθησε πολύ, το ότι φτάσαμε να διεκδικούμε την πρόκριση μέχρι το τελευταίο βράδυ είναι σημαντικό. Η Μπάγερν και η Άρσεναλ είναι ομάδες με μεγάλη ποιότητα και στο τέλος φάνηκε η διαφορά τους.  Πρέπει να κοιτάξουμε και τις 4 ομάδες και να δούμε την πραγματικότητα. Η κάθε ομάδα έχει τα δικά της στοιχεία όπως και ο Ολυμπιακός. Εμείς νομίζω ότι κάναμε ότι μπορούσαμε και θέλω να συγχαρώ τις δύο ομάδες που τα κατάφεραν». 

Για την συνέχεια στο Europa: «Θα περιμένουμε να δούμε την κλήρωση. Δεν έχουν νόημα οι προβλέψεις. Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα μας τύχει και μετά θα παλέψουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Πάρντο: «Χάσαμε ευκαιρίες»

Στις ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός και δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει στάθηκε ο Πάρντο μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα.

«Είναι αλήθεια πως είναι μεγάλη ομάδα η Άρσεναλ, έχει καλούς ποδοσφαιριστές και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και δεν είχαμε την τύχη όπως σε άλλα παιχνίδια. Η Άρσεναλ έπαιξε καλύτερα», τόνισε και συνέχισε: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα. Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό απ’ ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να δείξουμε και στο Europa League το ίδιο πρόσωπο, να παίξουμε το καλό ποδόσφαιρο και προτεραιότητα μας να είναι να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.