ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Βενγκέρ σταμάτησε τον Μέσι αλλά μέχρι το 70΄και η Άρσεναλ λύγισε στον μάγο από την Αργεντινή(0-2)

Ο Βενγκέρ σταμάτησε τον Μέσι αλλά μέχρι το 70΄και η Άρσεναλ λύγισε στον μάγο από την Αργεντινή(0-2)

Ο Αρσέν Βενγκέρ κατέστρωσε το τέλειο αμυντικό πλάνο, βραχυκύκλωσε για 71 λεπτά την Μπαρτσελόνα, όμως κάπου εκεί εμφανίστηκε στο γήπεδο ο Λιονέλ Μέσι και… 0-2 στον πρώτο αγώνα με την Άρσεναλ για την φάση των «16» του Champions League.

Οι Λονδρέζοι με τον Μερτεζάκερ, τον Μπεγερίν και τον Μονρεάλ θα έπρεπε να αναχαιτίσει την δαιμονισμένη τριάδα MSN των 91 τερμάτων στην σεζόν. Δεν είχε καμία τύχη απέναντι σε μία ομάδα που τρέχει ένα αήττητο σερί 32 παιχνιδιών από τις 3 Οκτωβρίου, έχοντας βρει δίχτυα σε αυτά τα παιχνίδια 98 φορές! 

Κι όμως ο Αλσατός προπονητής βρήκε τρόπο να κάνει αυτά τα νούμερα… μόνο θεωρία. Κατάφερε να τα διαψεύσει. Κατέστρωσε ένα τέλειο στρατηγικό πλάνο που στην πράξη βραχυκύκλωσε την τέλεια καταλανική μηχανή. Μέχρι το 71ο λεπτό, η Μπαρτσελόνα είχε κάνει μόνο δύο τελικές προς την εστία κι αυτές σκάρτες! Οι κλασικές ευκαιρίες ήταν για τους Λονδρέζους. Κι όμως μία στιγμή, αρκούσε για να έλθει η καταστροφή.

Ο Σουάρες πετάει την μπάλα στο χώρο για τον Νεϊμάρ, ο οποίος βλέπει εξαιρετικά τον Μέσι και τον βγάζει απέναντι από τον Τσεχ και φυσικά ο Αργεντίνος δεν αστοχεί στο τετ-α-τετ με τον Τσεχ (71′, 0-1) για την Μπαρτσελόνα!

Στο 78΄ ο Μέσι πασάρει για τον Νεϊμάρ, που δεν καταφέρνει να σουτάρει, αλλά η μπάλα καταλήγει στον Σουάρες, ο οποίος μόνος του απέναντι από τον Τσεχ σημαδεύει το δοκάρι.

Με την Άρσεναλ διαλυμένη ψυχολογικά, στο 82΄ σε λάθος διώξιμο του Μερτεζάκερ, ο Μέσι παίρνει την μπάλα και τον γκρεμίζει ο Φλαμινί.

Ο Αργεντινός σκόραρε ακόμα μία φορά από την λευκή βούλα  και με το 0-2 η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έκανε ακόμα ένα βήμα στον δρόμο για την κούπα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπεγερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Κοκλέν (82’ Φλαμινί), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (50’ Γουόλκοτ), Οζίλ, Σάντσες, Ζιρού (72’ Γουέλμπεκ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Νεϊμάρ, Σουάρες, Μέσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.