ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Λούκας Μόουρα δεν ξεχνά το Καραϊσκάκη: «Ήταν η πιο καυτή έδρα στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Λούκας Μόουρα δεν ξεχνά το Καραϊσκάκη: «Ήταν η πιο καυτή έδρα στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει στον Λονδίνο την Τσέλσι στον επαναληπτικό της φάσης των «16» και ο Λούκα Μόουρα θυμήθηκε το «Καραϊσκάκη» ως την πιο καυτή έδρα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση, ενόψει του επαναληπτικού με την Τσέλσι στο Λονδίνο, ο άσος της Παρί, θυμήθηκε τα παιχνίδια που έχει παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό πριν δύο χρόνια και έκανε λόγο για εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο Φάληρο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το γήπεδο του Ολυμπιακού, ήταν η πιο καυτή έδρα σε παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή» δήλωσε ο Λούκας Μόουρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.