ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ματς της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, στη ρεβάνς του 2-1, το οποίο θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης

Στις 20:30 παίζουν Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 16η ημέρα της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Στις 18:00 σε εκδήλωση στο «Athens Ledra» η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας βραβεύει τους καλύτερους αθλητές, -τριες του 2015, στην κολύμβηση, στην υδατοσφαίριση, στην τεχνική κολύμβηση, στις καταδύσεις, στη συγχρονισμένη κολύμβηση και στην κολύμβηση σε ανοικτή θάλασσα.

Στην 20ή ημέρα της Handball Premier παίζουν στις 17:00 Αρχέλαος Κατερίνης – ΑΕΚ, στις 18:00 Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ, ΙΕΚ Ξυνή – Δούκας, Φοίβος Συκεών – Αερωπός Έδεσσας, ΧΑΝΘ – Διομήδης Άργους και σις 18:30 Ποσειδών Λουτρακίου – Πανελλήνιος.

Στις 10:00 αγωνίζονται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης στη Ρίγα ο Αρζουμανίδης (65 κ. ελευθέρα Ανδρών) και ο Τσικοβάνι (97 κ. Ανδρών)

Στις 19:30 παίζουν Γκαζελέκ Αζαξιό – Μαρσέιγ και Μπαστιά – Ναντ σε εξ αναβολής ματς της Ligue 1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους δεύτερους αγώνες της φάσης των «16» του Champions League παίζουν στις 19:00 Ζενίτ – Μπενφίκα (1ο ματς 0-1) και στις 21:45 Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν (1ο ματς 1-2).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.