ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το Champions Leagueθα συγκεντρώσει ξανά όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης κι ειδικότερα το ματς ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μπάγερν, στη ρεβάνς του 2-2.

Στις 14:30 ξεκινάει στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής η συζήτηση του νέου νομοσχεδίου για το ντόπινγκ.

Στα κυριότερα ματς της Γ’ Εθνικής παίζουν για την 26η ημέρα του 1ου ομίλου στις 16:15 Άρης – Κοζάνη και στις 15:00 Ηρακλής Αμπελοκήπων – Νέστος Χρυσούπολης, Καβάλα – Απόλλων Καλαμαριάς, για την 26η ημέρα του 2ου ομίλου στις 15:00 Πύρασος Ν. Αγχιάλου – Αιγινιακός, Τύρναβος – Νίκη Βόλου και για την 22η ημέρα του 4ου ομίλου στις 15:00 Φωστήρας – Κυανούς Αστέρας, Τράχωνες – Εθνικός.

Στις 18:00 παίζουν Ορεστιάδα – Φοίνικας Σύρου στην 21η ημέρα της Α1 Ανδρών στο βόλεϊ.

Στη 17η ημέρα της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση παίζουν στις 14:30 Π. Φάληρο – Χίος, στις 16;00 Βουλιαγμένη – Ηλιούπολη, στις 19:00 Γλυφάδα – Ολυμπιακός, Εθνικός – ΠΑΟΚ και στις 21:00 Υδραϊκός – ΝΕ Πατρών.

Στις 18:30 παίζουν Ποσειδών Λουτρακίου – Πανελλήνιος σε εξ αναβολής ματς της 20ής αγωνιστικής της Handball Premier.

Στους δεύτερους προημιτελικούς της φάσης των «16» του Champions League παίζουν στις 21:45 Μπαρτσελόνα – Άρσεναλ (1ο ματς 2-0), Μπάγερν – Γιουβέντους (1ο ματς 2-2).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους πρώτους προημιτελικούς του Eurocup παίζουν στις 18:45 Νίζνι Νόβγκορντ – Στρασμπούρ και στις 20:15 Ζιελόνα Γκόρα – Γκραν Κανάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.