ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κλήρωση Europa League: Σαχτάρ-Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ

Κλήρωση Europa League: Σαχτάρ-Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ

Ολοκλρώθηκε και η κλήρωση του Europa League με το πρώτο ζευγάρι που βγήκε χρονικά να είναι αυτό μεταξύ της Σαχτάρ Ντόνετσκ και της τετράκις κατόχου του τροπαίου Σεβίλλη και το δεύτερο να φέρνει στο δρόμο της Λίβερπουλ τη Βιγιαρεάλ.

Σαχτάρ και Σεβίλλη είναι παλιές “γνώριμες” καθώς είχαν αναμετρηθεί στη φάση των “16” του Κυπέλλου UEFA τη σεζόν 2006-07 όταν η Σεβίλλη επιβλήθηκε με συνολικό σκορ 5-4 (στο δρόμο τότε προς το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιό της στο θεσμό) ενώ οι Ουκρανοί μετρούν τρεις ήττες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια τους απέναντι σε ισπανικές ομάδες. Η Σεβίλλη από την πλευρά της κατέκτησε πέρυσι το τέταρτο Europa στην ιστορία της νικώντας στον τελικό μία άλλη ομάδα από την Ουκρανία, την Ντνίπρο, με συνολικό σκορ 3-2.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η Λίβερπουλ συναντάει ισπανική ομάδα σε ημιτελική φάση Κυπέλλου UEFA/Εuropa League, έχοντας μέχρι στιγμής 2 προκρίσεις σε τελικό εις βάρος της Μπαρτσελόνα που κατέληξαν μάλιστα στην κατάκτηση του τροπαίου (1976, 2001) και έναν αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης (2010).

Να σημειωθεί ότι οι πρώτοι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 28 Απριλίου και οι αγώνες ρεβάνς στις 5 Μαΐου ενώ ο μεγάλος τελικός θα φιλοξενηθεί στο ” St Jakob Park” στην Βασιλεία στις 18 Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:sport24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.