Champions League: Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Champions League: Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Τα πλέι-οφ της Super League βρίσκονται σε εξέλιξη, όμως η ολοκλήρωση των περισσότερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους πιθανούς αντιπάλους στον 3ο προκριματικό γύρο αλλά και τα πλέι-οφ του Champions League.

Το δεδομένο είναι πως όποια ομάδα και αν τερματίσει στην 1η θέση των πλέι-οφ, κερδίζοντας το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο, θα τοποθετηθεί στο γκρουπ των ανίσχυρων. Αυτό σημαίνει ότι είτε ο Παναθηναϊκός, είτε ο ΠΑΟΚ, είτε η ΑΕΚ, είτε ο Πανιώνιος, θα βρουν απέναντί τους μία εκ των Σαχτάρ, Αγιαξ, Αντερλεχτ, Φενέμπαχτσε ή Σπάρτα Πράγας.

Η μοναδική διαφοροποίηση έχει να κάνει με το πρωτάθλημα Ρωσίας αφού αν το κατακτήσει η Ροστόφ, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση, τότε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία οδηγεί τώρα την κούρσα, θα μπει στο γκρουπ των ισχυρών και θα βγει από αυτό η Σπάρτα Πράγας.

Οσον αφορά τα πλέι-οφ, αν φυσικά η ελληνική ομάδα πάρει την πρόκριση από τον 3ο προκριματικό γύρο, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Οποιοσδήποτε ελληνικός σύλλογος θα είναι ξανά στους ανίσχυρους και θα τεθεί αντιμέτωπος με μια εκ των Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο, Βιγιαρεάλ, Γκλάντμπαχ αλλά και την ομάδα με τον μεγαλύτερο συντελεστή απ’ τις ισχυρές που θα προκριθούν από τον 3ο προκριματικό γύρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πρώτα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν 26/27 Ιουλίου ενώ οι επαναληπτικοί 2/3 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.