Δείτε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Champions League

Δείτε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Champions League

Τους αντιπάλους τους στο γ προκριματικό γύρο του Champions League έμαθαν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός θα είναι γηπεδούχος στο α ματς και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Χαποέλ Μπερ Σεβά-Σέριφ Τίρασπολ με τους Ισραηλινούς να έχουν κερδίσει το πρώτο ματς με 3-2. 

olympiacosdraw

Ο ΠΑΟΚ θα ξαναβρεί στον δρόμο του τον Άγιαξ, με τον πρώτο αγώνα στο Άμστερνταμ.

Τα παιχνίδια θα γίνουν 26-27 Ιουλίου και 2-3 Αυγούστου.

paokdraw

Σε γνώριμα μέρη ο Ολυμπιακός

Την ερχόμενη Τρίτη θα γνωρίζει ο Ολυμπιακός αν θα ταξιδέψει στο Ισραήλ ή την Μολδαβία, σε μέρη πάντως που έχει ξαναβρεθεί. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν η τελευταία ομάδα, που τον απέκλεισε σε προκριματικά το 2010, αλλά η Χαποέλ Μπερ Σεβά δεν έχει την ιστορία της “ομάδας του λαού”. Πάντως κατάφερε να στεφθεί πέρυσι πρωταθλήτρια για 3η φορά στην ιστορία της (μετά το 1975 και το 1976) και τις δύο προηγούμενες σεζόν έφτασε μόνο μέρχι τον β προκριματικό του Europa League. Έχει ενισχυθεί με αρκετούς διεθνείς Ισραηλινούς, ενώ υπάρχει εδώ και λίγες ημέρες στο ρόστερ, ο Μιγκέλ Βιτόρ στην άμυνα, που πήρε μετεγγραφή από τον ΠΑΟΚ.

GettyImages 452222660

Την Σέριφ Τίρασπολ απέκλεισε ο Ολυμπιακός την σεζόν 2009-2010 στα play off του Champions League και πέρασε τότε στον όμιλο, με 2 νίκες (2-0 εκτός και 1-0 στον Πειραιά). Με 14 πρωταθλήματα Μολδαβίας είναι μια από τις “δυνάμεις” της χώρας της, που δεν έχει μπορέσει να διακριθεί στην μεγάλη διοργάνωση, αλλά έχει βρεθεί 2 φορές σε ομίλους του Europa League (2009-2010 και 2010-2011).

1402309

Και πάλι Άγιαξ για τον ΠΑΟΚ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί ακριβώς στην ίδια φάση του Champions League με τον Άγιαξ. Τότε ο Αίαντας είχε περάσει με τα εκτός έδρας γκολ (1-1 στο Άμστερνταμ και 3-3 στην Τούμπα) και τον προπονητή σήμερα του Δικέφαλου Βλάνταν Ίβιτς να σκοράρει εκτός και να χάνει πέναλτυ στην Θεσσαλονίκη.

1537591

Ο Άγιαξ είναι σε μεταβατική φάση μετα την απώλεια σοκ του πρωταθλήματος από την PSV στην τελευταία αγωνιστική πέρυσι με νέο προπονητή τον Πέτερ Μπος. Ο διεθνής Πολωνός επιθετικός Αρκάντιους Μίλικ είναι το μεγάλο αστέρι του συλλόγου και αρκετά νέα παιδιά.

1539277

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.