ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ολυμπιακός πέφτει στη μάχη της Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός πέφτει στη μάχη της Ευρώπης

Μάχη για την  Ευρώπη δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί την Χάποελ Μπερ Σεβά για την 3η προκριματική φάση του Champions League. 

Οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό έχουν ως στόχο να αποδείξουν ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Βίκτορ, τώρα, βρίσκεται ένα μήνα στην ομάδα και μετά την ήττα στο Περιστέρι που σήμανε συναγερμό στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, αναθεώρησε τα πλάνα του για το πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς.

Η σημαντικότερη από τις αλλαγές είναι η χρησιμοποίηση του Κώστα Φορτούνη πίσω από τον σέντερ φορ των πρωταθλητών Ελλάδας. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα και Ντε Λα Μπέγια.

Θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ ο Μιλιβόγεβιτς με τον Μπουχαλάκη, έχοντας στα πλάγια τους Σεμπά και Ντουρμάζ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λεάλι, Μανιάτης, Ντα Κόστα, Τσόρι, Μαζουακού, Πάρντο, Βούρος και Ζντιέλαρ. Εκτός έμειναν οι Πουλίδο, Ελαμπτνελαουί και Ρέτσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.