ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ουρές στην Τούμπα από τις 7 το πρωί για ένα εισιτήριο του αγώνα ΠΑΟΚ-Άγιαξ

Ουρές στην Τούμπα από τις 7 το πρωί για ένα εισιτήριο του αγώνα ΠΑΟΚ-Άγιαξ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Άγιαξ στη ρεβάνς του 1-1 στο Άμστερνταμ και στην Τούμπα οι ουρές «στήθηκαν» πολύ πριν από τις 7 το πρωί για ένα από τα περίπου 14.000 εισιτήρια.

Ο κόσμος του «Δικεφάλου» δεν… κρατιέται και πού πριν από τις 7 το πρωί, δύο ώρες πριν ανοίξουν τα εκδοτήρια της Τούμπας, «έστησε» το γνώριμο σκηνικό με τις ουρές.

Περισσότερα από 1.000 άτομα υπολογίζεται ότι είναι αυτή την ώρα έξω από το χώρο διάθεσης των εισιτηρίων με το θερμόμετρο από νωρίς να ανεβαίνει στα ύψη.

Οι εικόνες πριν από λίγο, με το ρολόι να δείχνει 7.30 το πρωί, είναι χαρακτηριστικές…

Όλα δείχνουν ότι θα γίνει πραγματική «μάχη» για ένα από τα περίπου 14.000 εισιτήρια, που θα διαθέσει από τις 9 το πρωί της Δευτέρας η ΠΑΕ στο κοινό της, σ’ όσους δηλαδή δεν προμηθεύτηκαν μέχρι και την Κυριακή ένα από τα 11.000 διαρκείας.

Η διάθεση των εισιτηρίων της ρεβάνς με τον Αγιαξ θα ξεκινήσει στις 9 π.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου, αλλά και μέσω του διαδικτύου (από τις ιστοσελίδες της ΠΑΕ, της Tickethour) και των καταστημάτων «Γερμανός».

Η χωρητικότητα του γηπέδου της Τούμπας ανέρχεται σε 28.703 θέσεις εκ των οποίων οι 11.000 αντιστοιχούν στα διαρκείας (που έχουν δικαίωμα εισόδου και στο ματς της Τετάρτης) και οι 3.300 στη θύρα 8, όπου θα φιλοξενηθούν οι 150 Ολλανδοί οπαδοί.

Οι ανάγκες της ΠΑΕ προς την ΟΥΕΦΑ, τους χορηγούς, τους επίσημους προσκεκλημένους του Άγιαξ και όχι μόνο, μειώνουν κι άλλο τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, πολλά εκ των οποίων θα παραλάβουν οι οργανωμένοι Σύνδεσμοι.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε, ήδη, ότι για τη θύρα 7 θα τεθούν σήμερα το πρωί ελάχιστα (διψήφιος αριθμός) εισιτήρια, καθώς τα περισσότερα αντιστοιχούν σε διαρκείας, ενώ θα λειτουργήσει κανονικά και η οικογενειακή κερκίδα.  

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 10 ευρώ (θύρα 4 και 4Α), 15 ευρώ (θύρα 7), 25 ευρώ (θύρες 5-6), 30 ευρώ (θύρες 2-3), 35 ευρώ (θύρα 1), 100 ευρώ (VIΡ 3ου ορόφου) και 150 ευρώ (VIΡ 4ου ορόφου).

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πώληση των διάρκειας από σήμερα διακόπτεται προσωρινά μέχρι και την Τετάρτη, ημέρα της ρεβάνς με τον Αγιαξ, και θα συνεχιστεί και πάλι από την Πέμπτη για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μία μόνιμη θέση στην Τούμπα για τη νέα σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.