ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κάμπος, ο πρώτος MVP της σεζόν στον ΠΑΟΚ

Κάμπος, ο πρώτος MVP της σεζόν στον ΠΑΟΚ

Ο Τζάλμα Κάμπος αναδείχθηκε από τους φίλους του paokfc.gr ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Άγιαξ στο Amsterdam Arena για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ ήταν συνεπής σε ένα ακόμα εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι και έφυγε από το Amsterdam Arena με μία ισοπαλία, η οποία του δίνει το δικαίωμα να ορίζει την τύχη του ενόψει του επαναληπτικού στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Βλάνταν Ίβιτς μετά από ένα μήνα σκληρής δουλειάς στην προετοιμασία, παρέταξε την ομάδα του στην Ολλανδία, με ξεκάθαρο πλάνο και στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Ο Σέρβος τεχνικός είδε το πλάνο του να αποδίδει, με τους παίκτες του να παίζουν συγκεντρωμένα και με πάθος για 90 λεπτά.

Εκ των κορυφαίων ο Τζάλμα Κάμπος. Στο επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Αγκολέζος εξτρέμ τα έκανε…όλα. Έτρεξε πολύ, πίεσε τους παίκτες του Άγιαξ σε όλο το γήπεδο, ενώ με την μπάλα στα πόδια ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα και πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα μετά από ασίστ του Κλάους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Κάμπος συγκέντρωσε το 51,96% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Στην δεύτερη θέση ο Γιώργος Τζαβέλλας και ελάχιστα πίσω του ο Χάρης Χαρίσης. Ο Τζαβέλλας ήταν εξαιρετικός στο αμυντικό κομμάτι, θωρακίζοντας την αμυντική γραμμή, ενώ ήταν άψογος στο ψηλό παιχνίδι κι ο νεαρός μέσος έτρεξε πολλά χιλιόμετρα μέχρι να αντικατασταθεί, συμβάλλοντας τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.