Απόψε οι ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ -Με Χάποελ Μπερ Σεβά και Άγιαξ αντίστοιχα

Απόψε οι ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ -Με Χάποελ Μπερ Σεβά και Άγιαξ αντίστοιχα

Μεγάλη είναι η σημερινή ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αγωνίζονται με Χάποελ Μπερ Σεβά και Άγιαξ αντίστοιχα, με φόντο μια θέση στα play off του Champions League.

Αμφότεροι οι πρώτοι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα έληξαν ισόπαλοι. Ο Ολυμπιακός δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του και έμεινε στο 0-0 (γήπεδο Καραϊσκάκη), ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και απέσπασε το υπέρ-πολύτιμο 1-1 ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται σήμερα να ξεχάσουν το κακό πρόσωπο του πρώτου αγώνα και να πάρουν την πρόκριση στα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (03/08, 21:00, ANT1). Η ενδεκάδα θα παρουσιάσει μερικές αλλαγές σε σχέση με το ματς του Φαλήρου, αφού ο Βίκτορ επιθυμεί να προσθέσει περισσότερη εμπειρία στο σχήμα της ομάδας.

Οι Εστεμπάν Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκεζ αναμένεται ξεκινήσουν βασικοί, ενώ οι πιθανότεροι έντεκα είναι οι εξής: Καπίνο, Ντε Λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία, Φιγκέιρας, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Σεμπά, Ιντέγε.

Αρκετά χιλιόμετρα μακρυά από την έρημο του Νεγκέβ, συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ (03/08, 21:30 Novasports 2) θα δώσει το σημαντικότερο ευρωπαϊκό παιχνίδι των τελευταίων ετών.

Στο στρατόπεδο του Δικέφαλου του Βορρά επικρατεί ένας συγκρατημένος ενθουσιασμός εξαιτίας της εμφάνισης στον πρώτο αγώνα, κάτι που φάνηκε και από το sold out που σημειώθηκε σε χρόνο ρεκόρ (σε 6 ώρες τα μαγικά χαρτάκια είχαν… εξαφανιστεί).

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα της Ολλανδίας, δείχνοντας το πόσο ικανοποιημένος έμεινε από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Γλύκος θα βρίσκεται στο τέρμα, στην άμυνα θα είναι οι Λέοβατς, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Λέο Μάτος, στα χαφ οι Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Χαρίσης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αθανασιάδης και θα τον πλαισιώνουν οι Ροντρίγκες και Τζάλμα Κάμπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή θα είναι η τρίτη και… φαρμακερή ρεβάνς για τον ΠΑΟΚ, αφού το 2010 και το 2013, με Άγιαξ και Σάλκε αντίστοιχα, είχε αποσπάσει καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό της Τούμπας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.