ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Champions League: Με την Κοπεγχάγη θα αναμετρηθεί ο ΑΠΟΕΛ

Champions League: Με την Κοπεγχάγη θα αναμετρηθεί ο ΑΠΟΕΛ

Όχι την καλύτερη δυνατή, αλλά ούτε και απαγορευτική για όνειρα κλήρωση είχε ο ΑΠΟΕΛ στα playoffs του Champions League. Αντίπαλος των πρωταθλητών Κύπρου θα είναι η Κοπεγχάγη με πρώτο ματς στη Δανία και τη ρεβάνς στο «ΓΣΠ». 

Από τα υπόλοιπα ζευγάρια ξεχωρίζει αυτό της Πόρτο με τη Ρόμα, ενώ ο Άγιαξ που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Ροστόφ με την οποία εμπλέκεται ο Ιβάν Σαββίδης. 

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Γύρος Πρωταθλητών 

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)-Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) 

Σέλτικ (Σκωτία)-Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) 

Κοπεγχάγη (Δανία)-ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) 

Ντάνταλκ (Ιρλανδία)-Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) 

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 

Γύρος Μη Πρωταθλητών 

Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)-Μαν. Σίτι (Αγγλία) 

Πόρτο (Πορτογαλία)-Ρόμα (Ιταλία) 

Άγιαξ (Ολλανδία)-Ροστόφ (Ρωσία) 

Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)-Γκλάντμπαχ (Γερμανία) 

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)-Μονακό (Γαλλία) 

Οι αγώνες θα γίνουν 16/17 και 23/24 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.