ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Champions League: Προκρίθηκε η Πόρτο -Κέρδισε τη Ρόμα 3-0

Champions League: Προκρίθηκε η Πόρτο -Κέρδισε τη Ρόμα 3-0

Οι δύο αποβολές της Ρόμα επέτρεψαν στην Πόρτο να κάνει… πάρτι στο Ολίμπικο και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League με το εντυπωσιακό 0-3.

Για την ομάδα του Κώστα Μανωλά αποβλήθηκαν οι Ντε Ρόσι (39′) και Εμερσον (50′), ενώ για τους Πορτογάλους σκόραραν οι Φελίπε (8′), Λαγιούν (73′) και Κορόνα (75′).

Μονακό και Σέλτικ έχοντας κερδίσει στο πρώτο ματς είχαν πιο εύκολο έργο στην ρεβάνς απόψε. Οι Γάλλοι (1-2 στην Ισπανία) νίκησαν με 1-0 (90′ Φαμπίνιο) την Βιγιαρεάλ και προκρίθηκαν, όπως και οι Σκοτσέζοι (2-5 στο Ισραήλ) παρά την ήττα τους με 2-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβά (20′ Σαχάρ, 48′ Χόμπαν).

Η Ντάνταλκ από την Ιρλανδία άγγιξε το θαύμα στην Πολωνία, αλλά δεν τα κατάφερε. Προηγήθηκε με 1-0 (19′ Μπένσον) αλλά ισοφαρίστηκε στο 90′ (Κούτσιαρτζούκ), ενώ είχε χάσει στο πρώτο ματς εντός με 2-0 από την Λέγκια Βαρσοβίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, στους ομίλους θα βρίσκεται και η Λουντογκόρετς που έμεινε στο 2-2 (7′ Ντούρις, 64′ Ματέγιου – 17′ Μισιτζάν, 90′ Κεσέρου) με την Βικτόρια Πλζεν, αλλά είχε «κάβα» την εντός έδρας νίκη της (2-0) και πέρασε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.