ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Champions League: Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ – Ισοπαλία με τον Άγιαξ 1-1

Champions League: Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ – Ισοπαλία με τον Άγιαξ 1-1

Άδοξα μπήκε τέλος στο όνειρο του ΑΠΟΕΛ για συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Οι πρωταθλητές Κύπρου είχαν… ισοφαρίσει την ήττα τους στον πρώτο αγώνα (1-0), με τον Σωτηρίου να ανοίγει το σκορ στο 69’, ωστόσο μια ολιγωρία της άμυνας και μια λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακά τους, έφερε το 1-1 στο 86’, με την Κοπεγχάγη να ‘ναι τελικώς αυτή που θα κουνήσει σεντόνι.

Ο Άγιαξ δεν έπεισε στα ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά προκρίθηκε στα play-off του Champions League. Ωστόσο, η Ροστόφ φρόντισε να «ξεγυμνώσει» κάθε αγωνιστική αδυναμία των Ολλανδών και αφού τον φιλοδώρησε με μια ξεγυρισμένη τεσσάρα (4-1) μέσα στη Ρωσία, προκρίθηκε… αέρα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League η Γκλάντμπαχ επικρατώντας 6-1 της Γιουνγκ Μπόις, ενώ είχε κερδίσει και στην Ελβετία. Χωρίς πρόβλημα και η Μάντσεστερ Σίτι τη Στεάουα, επικρατώντας 1-0 των Ρουμάνων μετά την εκτός έδρας 5αρα στο πρώτο ματς

Σε αναμετρήσεις-ρεβάνς για τα play off του Champions League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα – με μαύρα οι ομάδες που πέρασαν στους ομίλους):

Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) – Σέλτικ (Σκοτία) 2-0 (2-5)

Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) 2-2 (0-2)

Μονακό (Γαλλία) – Βιγιαρεάλ (Ισπανία) 1-0 (2-1)

Ρόμα (Ιταλία) – Πόρτο (Πορτογαλία) (Ιταλία) 0-3 (1-1)

Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) – Ντάνταλκ (Ιρλανδία) 1-1 (2-0)

ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) – Κοπεγχάγη (Δανία) 1-1 (0-1)

Ροστόφ (Ρωσία) – Άγιαξ (Ολλανδία) 4-1 (1-1)

Γκλάντμπαχ (Γερμανία) – Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία) 6-1 (3-1)

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) 1-1 (1-1) Παράταση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) – Στεάουα (Ρουμανία) 1-0 (5-0)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.