ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεν μπόρεσε να κάνει την ιστορική ανατροπή: Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους 1-3 με αμφισβητούμενο πέναλτι (upd)

Δεν μπόρεσε να κάνει την ιστορική ανατροπή: Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους 1-3 με αμφισβητούμενο  πέναλτι (upd)

Η Γιουβέντους άγγιξε την ιστορική ανατροπή στο «Μπερναμπέου». Εκανε το 0-3, ισοφάρισε το σκορ του Τορίνο, αλλά με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 93′ ο Κριστιάνο έστειλε τη Ρεάλ (1-3) στα ημιτελικά.

Φοβερή στιγμή στο φινάλε με τον Μπουφόν να εμψυχώνει τους οπαδούς της Γιουβέντους που βρίσκονται στις κερκίδες.

Και τα δύο γκολ των μπιανκονέρι σημείωσε με κεφαλιά ο Μάντζουκιτς στο 2′ και στο 37′. Στο πρώτο ματς η Ρεάλ είχε επικρατήσει 3-0 στην Ιταλία, όμως τώρα κινδυνεύει να… πάθει Μπαρτσελόνα.

Η Γιουβέντους προηγείται 2-0 απέναντι στη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου.

45+2′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου

45+1′ Δοκάρι για τη Ρεάλ. Εκτέλεση φάουλ του Κρόος, ο Βαράν πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Δύο λεπτά καθυστερήσεων

42′ Σουτ του Καρβαχάλ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε άουτ.

ΧΑΜΟΣ! Υπενθυμίζουμε πως η Ρεάλ είχε κερδίσει 3-0 στην Ιταλία.

Ο Λιχτστάινερ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μάντζουκιτς νίκησε στον αέρα τον Καρβαχάλ και η κεφαλιά του κατέληξε στα δίχτυα.

37′ ΓΚΟΟΛ 0-2 Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!

36′ Κίτρινη κάρτα στον Λιχτστάινερ.


34′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Ρεάλ. Ο Μπουφόν κρατάει όρθια τη Γιουβέντους καθώς έβγαλε δύσκολα το σουτ του Ίσκο από πλάγια θέση.

32′ Φάση για τη Ρεάλ. Ο Κασεμίρο έκλεψε κι έσπασε στον Ίσκο, που έκοψε την μπάλα στον Κρόος όμως ο Κεντίρα του έβαλε την κόντρα.

30′ Σουτ του Μαρσέλο από πλάγια θέση, η μπάλα πήρε φάλτσα κι έφυγε λίγο άουτ.

29′ Κίτρινη στον Μάντζουκιτς για φάουλ στον Καρβαχάλ.

25′ Μακρινό σουτ του Κεντίρα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ.

22′ Kίτρινη κάρτα στον Καρβαχάλ για πάτημα στον Μάντζουκιτς.

17′ Αναγκαστική αλλαγή για τη Γιουβέντους. Στη θέση του Ντε Σίλιο πέρασε ο Λιχτστάινερ.

17′ Κίτρινη κάρτα στον Πιάνιτς για φάουλ στον Ίσκο.

Ετοιμάζει τον Λιχτστάινερ ο Αλέγκρι.

15′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Γιουβέντους. Έπειτα από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Μάντζουκιτς που την βρήκε με το γόνατο και κατέληξε στα χέρια του Νάβας.

14′ Γύρισμα του Μάντζουκιτς, ο Καρβαχάλ έσωσε τη Ρεάλ με ωραία προβολή.

14′ Ακυρώνεται γκολ της Ρεάλ. Ο Ρονάλντο σούταρε, ο Μπουφόν δεν μπλόκαρε και ο Ίσκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα παίρνοντας το ριμπάουντ. Εκατοστά πιο μπροστά ο Ισπανός, σωστή η υπόδειξη.

12′ Ροντέο το ματς. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Ρεάλ. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντεπίθεση, ο Ρονάλντο έσπασε στον Κρόος κι αυτός επιχείρησε να δώσει στον αμαρκάριστο Μπέιλ, όμως ο Κιελίνι με εξαιρετική προβολή καθάρισε τη φάση και ο Μπουφόν μπλόκαρε.

10′ Απάντηση από τη Ρεάλ. Μόντριτς και Ρονάλντο έκρυψαν τη μπάλα, ο Κροάτης πάσαρε στον Μπέιλ όμως ο Μπουφόν απέκρουσε το πλασέ του και στη συνέχεια ο Ουαλός έστειλε την μπάλα άουτ με τακουνάκι.

7′ Τεράστια ευκαιρία για τη Γιουβέντους. Ο Βαγέχο συγκρούστηκε με τον Βαράν, ο Ντάγκλας Κόστα έκλεψε γύρισε τη μπάλα, ο Νάβας έδιωξε και στη συνέχεια ο Ιγκουαΐν δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με την προβολή που επιχείρησε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ip3CNvhwW4s


4′ Σέντρα του Ντε Σίλιο από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους.

Τώρα κάνουν αισθητή την παρουσία τους οι Ιταλοί που βρίσκονται στις κερκίδες.

Λάθος στον χώρο του κέντρου, ο Ντάγκλας Κόστα έφυγε κατά μέτωπο έσπασε στον Κεντίρα που με ωραία σέντρα βρήκε τον Μάντζουκιτς που με ψύχραιμη κεφαλιά νίκησε τον Νάβας.

2′ ΓΚΟΟΟΛ 0-1 Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!

1′ Έναρξη της αναμέτρησης

Όλα έτοιμα για τη σέντρα.


Τις δύο πρώτες ομάδες των φετινών ημιτελικών του Champions League τους μάθαμε χθες το βράδυ με την (επική) πρόκριση της Ρόμα εις βάρος της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ εις βάρος της Σίτι. Σήμερα θα μάθουμε και τις άλλες δύο, αν κα η αλήθεια είναι ότι ούτε ο πιο φανατικός οπαδός της Γιουβέντους πιστεύει πως η «μεγάλη κυρία» μπορεί να ανατρέψει το 3-0 με το οποίο έχασε εντός έδρας από την Ρεάλ, ενώ κι οι φίλοι της Σεβίλλης ξέρουν ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να κάνουν το θαύμα της ανατροπής στο Μόναχο μετά την ήττα με 2-1 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους

Αν δεν είχε προκύψει η μυθική ανατροπή της Ρόμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης, ακόμη και σήμερα η ποδοσφαιρική κοινωνία θα μιλούσε για το γκολ-ποίημα του Ρονάλντο το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Τορίνο μ’ εκείνο το απίθανο ψαλιδάκι…

Ο Πορτογάλος με τα δύο γκολ και τη μία ασίστ (στον Μαρσέλο) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον θρίαμβο της Ρεάλ, η οποία εφόσον πράξει το αυτονόητο σήμερα το βράδυ θα αποκλείσει για πρώτη φορά στην ιστορία του Champions League την Γιουβέντους σε νοκ άουτ αναμετρήσεις…

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σίγουρα πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, αλλά η πρόκριση τελειώνει στο δεύτερο παιχνίδι», είπε χθες ο Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος προφανώς και θα γελά σήμερα με τις ερωτήσεις των Ισπανών δημοσιογράφων για την πιθανή συνάντηση της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά ή στον τελικό. «Το μυαλό μας είναι μόνο στην Γιουβέντους…», ήταν η απάντηση του και προφανώς το κάζο των μπλαουγκράνα έχει κάνει τον ίδιο και τους παίκτες του να είναι πιο προσεκτικοί.

Κι όσο κι αν η Γιουβέντους θεωρητικά είναι καλύτερη από τη Ρόμα, η εικόνα των «μπιανκονέρι» τόσο στο πρώτο ματς, όσο και τον τελευταίο μήνα γενικότερα δεν επιτρέπει ούτε καν τη σκέψη για τα πιο τρελά όνειρα.

Στην Ρεάλ ο Ζιντάν δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σέρχιο Ράμος κι ίσως είναι εκτός ο Βάθεκθ ενώ στην Γιουβέντους δεν αγωνίζονται οι τιμωρημένοι Ντιμπάλα, Μπεντανκούρ κι οι τραυματίες Μπαρτσάλι και Μπερναρντέσκι.

Οι πιθανές συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Κασεμίρο, Βαράν, Μαρσέλο, Κόβασιτς, Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Μπενάτια, Κιελίνι, Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ματουιντί, Κουαδράδο, Ιγουαΐν, Ντόουγκλας Κόστα.

Μπάγερν Μονάχου-Σεβίλλη

Στην κακή της βραδιά η Μπάγερν Μονάχου όχι μόνο στάθηκε όρθια στην έδρα της Σεβίλλης, αλλά κατάφερε να φύγει με το διπλό (από 1-0, 1-2) και στο Μόναχο πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να την απειλήσει…

Από την άλλη, η νίκη των Βαυαρών στην Ανδαλουσία ήταν ο ορισμός του αποτελέσματος ‘μαγική εικόνα’, καθώς η Σεβίλλη μέχρι το 35’ είχε ανοίξει το σκορ, είχε χάσει μεγάλες ευκαιρίες, αλλά το αυτογκόλ του Νάβας (στο 37’) την «σκότωσε» για να την αποτελειώσει το δεύτερο αυτογκόλ από τον Εσκουδέρο.

Οι Ισπανοί πάντως δεν το φωνάζουν, αλλά δείχνουν να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν δεύτερο συνεχόμενο θαύμα (στους «16» απέκλεισαν με εκτός έδρας νίκη την Γιουνάιτεντ έχοντας φέρει 0-0 στην έδρα τους) με τον Βιτσέντσο Μοντέλα να μην έχει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ από την Μπάγερν θα απουσιάσουν οι Κομάν, Αλάμπα και Βιδάλ.

Οι πιθανές συνθέσεις

Μπάγερν Μονάχου: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Χούμελς, Μπόατεντγκ, Μπερνάτ, Μαρτίνεθ, Τιάγκο, Χάμες, Ριμπερί, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σεβίλλη: Σορία, Νάβας, Μερκάδο, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Μπανέγα, Βάθκεθ, Σαράμπια, Σάντρο, Μουριέλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.