ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Champions League: Η ΑΕΚ έχει ραντεβού με την ιστορία!

Champions League: Η ΑΕΚ έχει ραντεβού με την ιστορία!

Μετά το έπος του 1968 (Κύπελλο Κυπελλούχων) στο Καλλιμάρμαρο και το Κύπελλο Σαπόρτα (2000, Λοζάνη), η «οικοδέσποινα» του φάιναλ φορ του Basketball Champions League (BCL) αναζητά να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, μέσα στο ΟΑΚΑ, μόλις στην δεύτερη χρονιά «ζωής» της διοργάνωσης της FIBA.

Αντίπαλος της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό, θα είναι η ισπανική Μούρθια στις 21:30 την Παρασκευή (4/5). Οι φίλαθλοι της Ένωσης έκαναν ανάρπαστα τα εισιτήρια του φάιναλ φορ! Η στήριξη από τους φιλάθλους τους αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι έχουν ήδη κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας 2018. Στο φάιναλ φορ επιστρέφει η Μονακό, καθώς στην πρώτη σεζόν της διοργάνωσης κατέλαβε την 3η θέση, επικρατώντας στον «μικρό τελικό» της ιταλικής Βενέτσια με 91-77. Αντίπαλός της γαλλικής ομάδας στον πρώτο χρονικά ημιτελικό θα είναι η γερμανική Λούντβιχσμπουργκ (18:30).

Το ΟΑΚΑ καλλωπίστηκε για να υποδεχθεί τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της σεζόν στο BCL. Φωτισμός, ηχητικά, καθώς και πολλά άλλα βελτιωτικά έργα (επέκταση δημοσιογραφικών θεωρείων κ.τ.λ.) είναι όλα έτοιμα, για μία σημαντική αθλητική διοργάνωση που ανέλαβε η Ελλάδα εν καιρώ κρίσης και όλοι εύχονται να στεφθεί από επιτυχία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ BCL 2017-18 (OAKA)

Παρασκευή, 4 Μαΐου

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Λούντβιχσμπουργκ (Γερμανία)-Μονακό (Γαλλία) 18:30

AEK (ΕΛΛΑΔΑ)-Μούρθια (Ισπανία) 21:30

Κυριακή, 6 Μαΐου

«Μικρός Τελικός» 17:30

ΤΕΛΙΚΟΣ 20:30

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

onsports

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.