ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

3-1: Το «σήκωσε» η Ρεάλ Μαδρίτης – Μεγάλος αγώνας από την Λίβερπουλ αλλά… (upd)

3-1: Το «σήκωσε» η Ρεάλ Μαδρίτης – Μεγάλος αγώνας από την Λίβερπουλ αλλά… (upd)

Τίτλους τέλους έριξε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Γκάρεθ Μπέιλ, σημειώνοντας το δεύτερό του τέρμα και κάνοντας το 3-1 για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 83ο λεπτό. Ένα ακόμη τραγικό λάθος του γκολκίπερ Κάριους.

Το 3-1 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να βλέπει τον Μπέιλ να αναδεικνύεται σε «χρυσή» αλλαγή, πετυχαίνοντας τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση, ενώ, στον αντίποδα, ο Κλοπ είχε την ατυχία να χάσει τον Σαλάχ μόλις στο 30′ και να δει τον Κάριους να εξελίσσεται σε μοιραίο για μια ακόμη φορά, φέροντας ακέραιη την ευθύνη για δύο από τα τρία γκολ που δέχθηκε.

Πιο επιθετική η Λίβερπουλ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, προσπαθεί να επιτεθεί από τον άξονα, με κάθετες μπαλιές σε Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο. Κρατάει ωστόσο η άμυνα των Μαδριλένων.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς ήρθε ωστόσο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 16ο λεπτό, με τον Πορτογάλο να σουτάρει άουτ από πλάγια αριστερά, σε κόντρα επίθεση της «βασίλισσας».

Μετά τα πρώτα 20 λεπτά, η Ρεάλ ισορρόπησε το παιχνίδι, δίχως ωστόσο να φτάνει με αξιώσεις στην εστία του Κάριους.

Η Λίβερπουλ έδειχνε να κερδίζει τον χώρο του κέντρου και στο 23′ έχασε διπλή ευκαιρία, με το σουτ του Φιρμίνο να κοντράρει σε πόδια αμυντικών και τον Κέιλορ Νάβας στη συνέχεια να μπλοκάρει το διαγώνιο σουτ του Άρνολντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο, ήρθε η μεγάλη ανατροπή, που ενδεχομένως να κρίνει τον τελικό. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποχώρησε τραυματίας, έπειτα από… λαβή του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος δεν είδε ούτε καν την κίτρινη κάρτα! Ο Αιγύπτιος μάλιστα αποχώρησε κλαίγοντας από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Άνταμ Λαλάνα να παίρνει τη θέση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.