Ρεάλ Μαδρίτης: Αποθέωση για τους πρωταθλητές Ευρώπης στην Μαδρίτη! (βίντεο)

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποθέωση για τους πρωταθλητές Ευρώπης στην Μαδρίτη! (βίντεο)

Την αποθέωση γνώρισε, κατά την άφιξή της στην Μαδρίτη, η αποστολή της Ρεάλ, για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λίγκ για 3η συνεχόμενη χρονιά, 4η την τελευταία πενταετία και 13η συνολικά στην ιστορία της.

Στο επίκεντρο βρέθηκε φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος άναψε «φωτιές» αμέσως μετά την λήξη του τελικού, με την διφορούμενη δήλωσή του, που άφηνε πολλά υπονοούμενα για πιθανή αποχώρησή του.

Ο κόσμος φώναζε ρυθμικά «Κριστιάνο μείνε», ενώ, εκείνος, κάποια στιγμή, από το μπαλκόνι του Δημαρχείου όπου είχαν βγει οι θριαμβευτές, πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε τον κόσμο, ωστόσο, με τα λεγόμενά του δεν ξεκαθάρισε την κατάσταση.
«Σας ευχαριστώ που βρίσκεστε εδώ σήμερα. Εμείς γράψαμε ιστορία και χάρη σε εσάς, που μας υποστηρίζετε συνέχεια. Είναι μια ευτυχισμένη μέρα και είμαστε όλοι χαρούμενοι γι’ αυτό που πετύχαμε», είπε ο Πορτογάλος άσος και αμέσως μετά πρόσθεσε: «Ζήτω η Ρεάλ!»

Σύμφωνα με την As πάντως, Κριστιάνο Ρονάλντο και Φλορεντίνο Πέρεθ δεν βρίσκονται πολύ μακριά από το «διαζύγιο». Ο πρόεδρος της Ρεάλ τον περασμένο Δεκέμβριο είχε προτείνει στον CR7 αύξηση 9 εκατομμυρίων ευρώ (τώρα κερδίζει 21 εκατομμύρια), αλλά υπό την προϋπόθεση της επίτευξης επιμέρους τίτλων και βραβείων. Αυτή η πρόταση δεν άρεσε καθόλου στον «σούπερ σταρ» της ομάδας, που την θεώρησε προσβλητική και λίγες ημέρες αργότερα, στην απονομή για την «Χρυσή Μπάλα» που κέρδισε ο Κριστιάνο, ήρθαν και τα κολακευτικά σχόλια του Πέρεθ για τον Νεϊμάρ, να ψυχρνάνουν κι άλλο τις σχέσεις των δύο πλευρών.

Πολλοί τότε έκαναν λόγο ακόμη και για πιθανή συμφωνία της Ρεάλ με την Παρί Σεν Ζερμέν, για ανταλλαγή των δύο ποδοσφαιριστών, αν και κάτι τέτοιο δεν φάνηκε να επιβεβαιώνεται στην πορεία. Από τότε βέβαια πέρασαν έξι μήνες. Στο ενδιάμεσο ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει σταματήσει να τονίζει πως δεν μπορεί να φανταστεί την Ρεάλ χωρίς το μεγάλο «αστέρι» της και σίγουρα τα πράγματα θα τεθούν τις επόμενες ημέρες σε νέα βάση. Ωστόσο, όσο το θέμα αυτό παραμένει ανοιχτό, οι φίλαθλοι της ομάδας ανά τον πλανήτη, θα ζουν με την αγωνία!

Ως προς την γιορτή της «βασίλισσας», η ομάδα πήγε πρώτα για το εθιμοτυπικό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Στην διαδρομή οι δρόμοι ήταν γεμάτοι από κόσμο, που αποθέωνε τους πρωταθλητές.

Το λεωφορείο πέρασε και από τον καθεδρικό ναό της Αλμουδένα, όπου την ομάδα υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της μαδριλένικης κοινότητας Άνχελ Γκαρίδο, στον οποίο εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος, έκανε δώρο μια φανέλα με το νο 1.

Ακολούθησε η επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης, εκεί όπου οι παίκτες βγήκαν στο μπαλκόνι, για να χαιρετήσουν τον κόσμο. Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν στην πλατεία Θιβέλες και στο τέλος η ομάδα επέστρεψε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την φιέστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.